• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    R_U_SIRIOUS: tak to vybal, měls Nokii?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Jsem tu správně v klubu "Hledání ztraceného času"?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Tohle jsem měl já. Se slušivou anténkou a krytem na klávesy. Alcatel One Touch.

BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Já dřív přesně jak říkáš, 3 5 dní. A samozřejmě jse na tom ješě něco vydělal. Ale měl jsem srdcoviky a ty tu mám pořád :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    První a poslední telefon, který jsem si koupil za vlastní peníze, byl Sony Ericsson Z610i.

AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Stejně je to škoda, že dneska jsou ty telefony v podstatě na jedno brdo :) Úplně jsem si vzpomněla na ty reklamy a všechny ty mobily, co jsem jako dítě chtěla mít :D
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    první jsem měl alcatel one touch
    A byl hrozně hnusnej a měl divnou barvu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    mne spoluziaci kradli telefon z lavice, odmontovali antenu a odmietali mi ju vratit

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: To já taky, ale musel jsem šetřit, tak jsem většinou starý prodal a koupil si nový. Ale krabice s mobilama co mi zbyly tu někde bude, taky to nevyhazuju.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Já měl nejraději tenhle Siemens M35. Nezničitelná mašinka, hráli jsme s nim s kámošma denně fotbal a hakis normálně na betonu a vydržel mnoho let :))

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vy jste tu všichni hrozní buržousti, já měním telefon obvykle po 3-5 letech.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: Když já nerad něco vyhazují, mám toho ještě trochu víc :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: No ty jsi slušnej sběratel, 4 kusy z toho mám ještě někde doma také.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    A pár Nokii

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: To je přesně on, + ještě ten modrej kryt a modrý kolečko pod anténu. K tomu Bondovskýmu bylo myslím červený. Ještě to je někde na půdě, celá ta krabice, a velká baterka je nepoužitá skoro, měl jsem radši tu menší.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: 628, 888, T28. A určitě těch Ericssonu bylo víc. Tu 628 jsem si nechal. Dvě baterky, tenká a tlustá.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tady je to samá honorace, já začínal na Philips Fizz od otce, pak Ericsson 628 samozřejmě s krytem z Tomorrow Never Dies. A pak už Nokia 5110, 6210,7110 (chtěl jsem být jako v Matrixu a na banánu mi vadilo že sám nevyskakuje), 6310i, 8210, 6510 A pak jsem někde viděl Motorolu a kupoval si zase tyhle, V70, V300, V3 Razr.

Pak už to začalo být nudný a dnes mám nudný iPhone jako každej. Ale na tu dobu kdy to bylo takhle zábavný, na první sms obrázky a vlastní vyzvánění na 6210 docela rád vzpomínám.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Dokázal jsem v životě hodně věcí, ale nejvíc jako úspěšný dospělák se cítím, když úspěšně vrátím nevyhovující zboží, nebo absolvuji reklamaci - místo toho, abych přijal ztrátu a zbytečně utracené peníze jako nevyhnutelnost života, se kterou nemá smysl obtěžovat obchodníky a zadírat soukolí kapitalismu (která by si zasloužila pořádnou hrst písku).
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    HAR4NT: Ne.

Ale když jsem byla malá, chodily jsme s mámou na výpravy k telefonnímu automatu v metru, abychom zavolaly babičce.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ERRTU: brrr, to už jsem vytěsnil. Máš pravdu...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jo a druhý byl matrixovy banánek 8110 a strašně mě zklamalo že ten kryt klávesnice nevyskakuje jako ve filmu ale stahuje se normálně ručně
    ale stačilo jedno odpoledne nácviku a zvládl jsem to nasimulovat tak že to vypadlo že vyskakuje :) ještě furt ho mám v archivním šuplíku. sice s urvanou anténou ale mám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam