• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ALESH: mám černou mikinu civilní a černou mikinu pracovní. když mikina civilní zvetší a zchřadne, stane se mikinou pracovní a mikina pracovní většinou stan se hadrem.
    teď mám, kvůlivá daru, dvě mikiny pracovní a připadám si jak rotschild. ono se to časem vytříbí, ale ta tíha luxusu je ubíjející...
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Pustila jsem si Hamneta, i když jsem věděla, jaké to ve mně zanechá následky. Ufff.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: Vykon te slovenky byl tak napadne chaby, ze slo asi o hned druhou hlavni zavadu filmu. Hned po zcela promarnenem potencialu nametu, ktery nabizel takovych moznosti kam pribeh rozkulit.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Mam leopardi svetr a zelenou mikinu. Uz x let. Kdzy se jedno uspini, vezmu si druhe a to prvni vyperu. Vic svrsku tohoto typu nevlastnim. Vyhoda je, ze leopard se hodi ke vsemu, takze ani z modniho hlediska vic obleceni nepotrebuju.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    PIKKMA: On se svetr má měnit častěji než za týden?

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Uz chodim tyden v tom samym svetru
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: to je proste neco jako vymena manzelek, bizar.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Kdyz to oznacis jako “sexual” tak to zmizi. Muj FB po tomto zjisteni uz nevypada jako OF.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: co jsou naďra? To by me teda zajimalo! :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    libi se mi, jak se ti zmrdi a kravy sami filtrujou. staci si nenechat srat na hlavu idiotama a zasrany cesky pristipkareni musej trenovat jinde.
    vydrzim jako hodne, ale pokud jsem nekoho poslal do pici, tak vezte, ze uz navzdycky a styskat se mi nebude
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Stačilo, uplne chápu, jdu se podivat, kdy jsou volne dráhy v bazenu a naplanovat saunu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Aha, teď mi to došlo. Ty titulky se píší tak, aby byla osoba, která je tématem článku, naznačena, ale nejmenována, aby lidi klikli.

Ne ne, nekliknu :D

Vzor: Strach z kolegyně Ani Geislerové byl zbytečný: Za roli ve filmu Karavan získala Českého lva sympatická slovenská herečka.
    Taky máme hned dvě naznačené hrdinky beze jména.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: zeno, desis
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: já seznam zprávy považuji za seriozní zdroj informací (a pak ještě iRozhlas) o dění ve světě, mám addblock všude a tak jako daň platím zatažení zraku k titulků o Ňadrech Denisy z bacherola. Oni ještě používají takový šílený slovosled, až na něco narazím, dám to sem.

Je to vlastně taková moje creepy zábava, si dle titulku něco představit, ale nikdy nekliknout na článek :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: brrr, ja na centrumu. A ty vyskakující a “hudebni” reklamy jsou zlo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: já mám v jednom prohlížeči domovskou stránku seznam a pod seznam zprávama zákeřně vykukují novinky a super :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: ani tohle jsem nikde nezaznamenala… asi fakt žiju v jeskyni
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LADY_MYSKA: jen na mě často vyskakují titulky typu "Darinka z bache-cosi ohromila naďry Vladimíra z cosi-cosi" a nedokážu rozšifrovat, co se tím myslí.
    Ale asi to nepotřebuju hledat :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ERRTU: dekuji a nic takoveho jsem ani nemela v planu
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LADY_MYSKA: to gratuluju a preju at to tak zustane, negooglit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam