• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: :D tyvole, napiš knihu, prosím :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: jj, neco v tom smyslu, tlustoprd dovalil z krcmy, holedbal se a delal si tststrn naroky, jenze mlada pani uz byla v cistem spacim, se zajmem cetla neco od Lenky Lancove a pod polstarem mela schovany svuj obavany kratiknot, takze dacan hodil zpatecku
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Když se jí dotkl jeho bachor, řekla mu: "Slez," nasadila noční čepec a do ruky vzala knihu. Ta noc byla tichá v domě řezníkově.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: to zni jak naka lechtiva selska ukolebavka nebo rikanka na dobrou noc :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ERRTU: Bachelor, to je jeden z kravských žaludků, ne? Kniha, bachelor, čepec, slez.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Prenechala som mu svoju stranu postele, je to vazne.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNSEEN: mam dvoje stejne kaspace, troje stejne mikiny s kapucou a troje s kapucou na zip. plus asi sest cernych tricek. dcera si ze me dela srandu ze nemam obleceni ale uniformu. i boty jsem si koupil uz potreti ty same dc skateacke backory. premyslim ze si vezmu jeste dvoje do zasoby, dochazeji...
    kdyz chci byt extra bussiness edition, tak pro tyhle ucely uchovavam jedny archivni cerne jeany. myslim ze jsem je mel naposled na sobe asi pred peti lety.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: 👀 máš zlatý 🫱🫲
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Zdá se, že poseru na co šáhnu…
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Napsala jsem jí, že je to hoax s vysvětlením a ona poděkovala a smazala to! Yes!
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    HEJSEK23: no a pak jsou lidé, kteří touhle dobou už plně pracovali
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Po ránu chodím jako zmatenej Kryťák.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Z ranního vstávání do práce v tuhle hodinu umřu 😒
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    ALESH: mám černou mikinu civilní a černou mikinu pracovní. když mikina civilní zvetší a zchřadne, stane se mikinou pracovní a mikina pracovní většinou stan se hadrem.
    teď mám, kvůlivá daru, dvě mikiny pracovní a připadám si jak rotschild. ono se to časem vytříbí, ale ta tíha luxusu je ubíjející...
    AKAMAFERA
    AKAMAFERA --- ---
    Pustila jsem si Hamneta, i když jsem věděla, jaké to ve mně zanechá následky. Ufff.
    DIVA
    DIVA --- ---
    MAR_TINA: Vykon te slovenky byl tak napadne chaby, ze slo asi o hned druhou hlavni zavadu filmu. Hned po zcela promarnenem potencialu nametu, ktery nabizel takovych moznosti kam pribeh rozkulit.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Mam leopardi svetr a zelenou mikinu. Uz x let. Kdzy se jedno uspini, vezmu si druhe a to prvni vyperu. Vic svrsku tohoto typu nevlastnim. Vyhoda je, ze leopard se hodi ke vsemu, takze ani z modniho hlediska vic obleceni nepotrebuju.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    PIKKMA: On se svetr má měnit častěji než za týden?

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Uz chodim tyden v tom samym svetru
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: to je proste neco jako vymena manzelek, bizar.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Kdyz to oznacis jako “sexual” tak to zmizi. Muj FB po tomto zjisteni uz nevypada jako OF.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: co jsou naďra? To by me teda zajimalo! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam