• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    GUMBA: Tak ať to někdo smete na hromadu, já se pod to podepíšu. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Je zajimave sledovat nektere dospele, jak svoji povysenost podrtrhavaji detskym humorem.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    RANDOM_NIGHT: Knihu lze přece i formou "sebrané spisy příspěvky" :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: moje zas figuralni tanec zivotem (jinych:))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KURE: Já bych ráda, ale moje umělecká forma je zjevně příspěvek na nyxu.
    KURE
    KURE --- ---
    RANDOM_NIGHT: :D tyvole, napiš knihu, prosím :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Jezdim v aute se zaplou mapou, protoze me ridit naucilo NFS.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Dojala jsem se u traileru na HP serial a to je v nem celkem prd. Uz jsem si myslela, ze je to pryc, ale zase se tesim jak dvanactileta holka na dalsi knihu. Always ⚡️
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem olajkoval post Jiřímu Dolejšovi, protože s ním souhlasím.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: to bude neco prenosneho, zavleceneho z tech Sodomitskych Chrlicu, nebo jak se ty lazne jmenovaly! do lazni jedine vlastni chloramin, dtto LDNka, ale o tom az nekdy priste...:)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Ach. Mám záchvat lásky.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    RANDOM_NIGHT: jj, neco v tom smyslu, tlustoprd dovalil z krcmy, holedbal se a delal si tststrn naroky, jenze mlada pani uz byla v cistem spacim, se zajmem cetla neco od Lenky Lancove a pod polstarem mela schovany svuj obavany kratiknot, takze dacan hodil zpatecku
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    HAR4NT: Když se jí dotkl jeho bachor, řekla mu: "Slez," nasadila noční čepec a do ruky vzala knihu. Ta noc byla tichá v domě řezníkově.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALAMAN: to zni jak naka lechtiva selska ukolebavka nebo rikanka na dobrou noc :)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    ERRTU: Bachelor, to je jeden z kravských žaludků, ne? Kniha, bachelor, čepec, slez.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Prenechala som mu svoju stranu postele, je to vazne.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    UNSEEN: mam dvoje stejne kaspace, troje stejne mikiny s kapucou a troje s kapucou na zip. plus asi sest cernych tricek. dcera si ze me dela srandu ze nemam obleceni ale uniformu. i boty jsem si koupil uz potreti ty same dc skateacke backory. premyslim ze si vezmu jeste dvoje do zasoby, dochazeji...
    kdyz chci byt extra bussiness edition, tak pro tyhle ucely uchovavam jedny archivni cerne jeany. myslim ze jsem je mel naposled na sobe asi pred peti lety.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: 👀 máš zlatý 🫱🫲
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Zdá se, že poseru na co šáhnu…
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Napsala jsem jí, že je to hoax s vysvětlením a ona poděkovala a smazala to! Yes!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam