• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ERRTU: No protoze dneska aby se v tom prase vyznalo.
    Pan 70, vede petilete dite. Kdo si spravne tipnul, ze je to otec? Nazivo zatim nikdo. Otec duchodce se muze zblaznit, dite mel proto, aby si pripadal mladej, ne aby se ho vsude ptali “vnucka nebo uz pravnucka?” (Odehrava se v CR, tady jsou lidi uz hodne otrli.)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ERRTU: No to já mám taky příhodu a na tohle téma, ovšem obráceně. Měl jsem jednu řekněme přítelkyni které bylo osmnáct a já byl asi něco málo okolo čtyřiceti. Dostala pokutu od MP a že mám jít jako tu věc vyřešit. Na služebně seděl podobně starý stážník. A hned spustil jak jsem starostlivý otec a že hned můžu dceři domluvit.
    Prakticky podobná reakce se opakovala všude. U řezníka paní prodavačka že je hezké že jsem dnes vzal dceru.
    Ona teda vypadala mladší než na těch osmnáct.
    Já jsem ale starel herec a tak zahraju všechno :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BACCARA: ja posledni dobou dost kvetu z toho ze lidi automaticky predpokladaji ze moje dcera je moje pritelkyne. ona z toho ma pokazdy vanoce, ja zacinam mit podezreni ze asi vypadam jako pedofil. posledne v albertu, skladam nakup do tasky, dcera vedle me, ja nadavam ze mi to tam nejde nacpat a prodavac zovialne mezi nama chlapama vole zejo, prej:
    "no kdyz ona vam pritelkyne taky vubec nepomaha..."
    "tak pritelkyne by asi i pomohla ale dcera na tatu holt dlabe no."
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BACCARA: ja byla asi pred patnacti lety s kamoskou u porodu. Inu, taky se ptali, jestli prestrihnu snuru a dali mi prcka jako prvnimu po zvazeni do naruce 8).
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Vezl jsem kamaráda do nemocnice na operaci kolene. Byl dost zmatený a často se obracel s dotazy které mu dával lékař na mojí osobu. Je to kamarád, ale neznám jeho obvodního lékaře. Přijímající lékařka seznala že budeme partneři a že nám bude milejší její kolega, který bude na naší straně.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: vacsinou to schyta J a nevie o tom :D
    no teraz ma to prekvapilo, bolo riziko ze mi budu srobovat nohu a hned mi ten papier strcili a chvilu som nan cumela, ze co s nim. aj ked chodim na vht vypravy tak musim napsat komu maju volat, keby som sa tam zranila/umrela a nemam koho. moj drahy brat chronicky nedviha telefon, nasi nevedia po anglicky. nuz, zivot lonera taky aky je.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: hele, hlavně mě tam nepiš. Nechci jako úplně rozhodovat, jestli tě odpojej.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja mám blízke osoby na Slovensku, takže keby som im tam v Motole chcípala stole, tak asi ťažko prídu rozhodovať čo so mnou.
    Do formulárov píšem kamarátky.
    Na pohotovosť s nohou ma viezol kolega a doktori automaticky predpokladali, že je to môj manžel. Hromada srandy.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VIDA: to je krásný. Já se zas ptám našich kočičích princezen, jak se vyspinkaly :-)
    VIDA
    VIDA --- ---
    Každý ráno se ptám kocoura (felis catus), jaký měl sny.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ze včerejška mám takový divný pocit, poprvé za tu dobu co jsem matka, se mi nepodařilo to vyvážit, a musela jsem volit mezi dětmi. Oba dva naprosto důležité třídní schůzky ve stejný čas několik desítek km o sebe. Jako nikdy jsem si nemyslela, že i na mně dojde, ale musím konstatovat, rozdvojit se fakt nejde!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Obojí je pěkně na nic
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BOBESH: lepší než ty lidi mít ale vědět že jsou blízcí jen papírově...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nemam jedinou blizkou osobu. je to debilni a smutny. treba kdyz v nemocnici vypisujete kontakty na blizke osoby. ..nic..
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ADELHAIDA: Taky že jo.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Už měsíc poněkud padám v práci na ústa a k tomu mám imposter syndrom. A ještě jsem si myslela, že se to píše "impostor".
    MELDA
    MELDA --- ---
    ALESH: Vseho moc skodi. Ja bych se treba rad aspon chvilku v praci nudil.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    serial peaky blinder.
    na rovinu, pribehove ani obsahove me to zas tak moc nebere.
    ale sleduju uz druhou serii ciste proto, ze me neskutecne bavi poslouchat ty ruzne prizvuky.
    ALESH
    ALESH --- ---
    MELDA: jako ja nejsem zadnej workoholik, ale tohle je pro me nocni mura.

Nicmene se mi vcera zdalo, ze jsem prisel do prace a tam se resilo, ze jsem uz 9 let neudelal zadnou praci. Byla to trochu nocni mura, ale pak jsem si vzpomnel, ze uz tam 9 let nepracuju a ze to tedy dava smysl a spolecne jsem se tomu zasmali.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    EMAET: Takový půlrok jsem taky měl a měl jsem z toho depky...
    EMAET
    EMAET --- ---
    EMAET: jsem to zakřikla :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    EMAET: shanim brigadu tak na tyden, jsem ochotna nedelat cokoli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam