• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    JAMILLOS: imho to nutne neni jedno NEBO druhy, naopak se to muze i podporovat:)

muzem mit asfalt i akcie asfaltovny a prave diky tomu podilu v tovarne ovlivnit, aby se nevyrabel asfalt na zaasfaltovani vodopadu a kralicich cumacku:)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    TRISSIE: u mě je kokot každej, kdo po Praze s SUV jezdí, ale přijde mi, že specificky mezi ženami se vyvinula podskupina, která neumí moc řídit a na silnici se bojí a tyhle kvality si kompenzuje velkým autem, a tvoří tak předvoj toho SUV kokotismu. za mě moje třetí nejméně oblíbená skupina řidičů po firemních dodávkách a dvacetiletých klucích v přepálených autech.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: a je pptreba se u osobyv SUV v centru Prahy omezovat na pohlavi? Kokot nebo pica, vsechno jedna rodina!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Celý život se snažím nesoudit lidí podle vzhledu a pohlaví, a považuju se docela za feministu. Ale když v Praze na silnici potkám ženu v SUV, tak začnu skřípat zuby jen od pohledu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: existuje YouTube kanál Scholars Lore kde se rozebíráji různé aspekty světa warhammeru 40k a je to komentované právě hlasem Attenborougha a když ten vypráví o posednutí chaosem, eldarech nebo orkskem waaarghu tak to je absolutně geniální
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    nemám moc přátel kterým můžu vše říct a rozumím si s nimi....jednu hódně blízkou kámojdu mám už několil let....nikdy jsme se nepohádali,vždycky jsme si pomohli atd...ona ke štěstí prostě potřebuje muže a vždycky jsem tu pro ni byla když měla problémy,šilený schúzky atd...teď má partnera asi 2měsíce a začala mne ignorovat....chápu že nemá čas a užívá si lásku kterou jí moc přeji ale vždy se omluví že mě nepíše a udělá to znova....já teť taky řeším těžké věci a ona to ví ale ,,ghostuje,, mne a je mi to líto...o tom jak se cítim ví ale užívá si jen partnera...přijdu si sobecká ale moc by mi pomohlo mě s ní prohodit pár vět...😔
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mám kocovinu velikosti planety, tak se omlouvám za melodrama. Budu znít jako teenager z TikToku.
    Ale miluju v takovýchto stavech koukat na dokumenty, který prezentuje David Attenborough. Jedna z nejúžasnějších věcí, co jsem kdy viděl. Tahle planeta je něco tak úchvatnýho, že to dodnes ani z půlky nechápeme a ani nikdy nebudeme... a přesto se tu chováme jako totální idioti. Měli bychom jenom chodit a v ÚŽASU zírat kolem sebe a brečet štěstím a klanět se a maximálně tak mávat na všechny ty zvířata a rostliny a vodopády... a na každým metru jim děkovat za to, že tady s nima ten zázrak můžeme sdílet.
    A co děláme místo toho? Asfalt. McDonald's. Akcie. Mám tohohle živočišnýho druhu fakt po krk, to vám řeknu.
    Sorry, jak říkám, je to trochu náročný ráno.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERRTU: seděli dva hoši!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FRK_R23: na stražním koši!
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: To zvladnu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MELDA: Alkohol dělá z lidí E!E :)))
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Jsem na tom ještě hůř než tyhle dva dohromady dortík mi nepomáha a dobrá tráva už se nedá sehnat ... Všechny bary v Praze normálně začali prodávat CBD a kluci mejch letech už neprodavaji....
    MELDA
    MELDA --- ---
    FRK_R23: A proto se jdu dneska opit :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Jsem na tom podobně jako tady PAKOBYLKA_. Místo dortíku bych si ale nejradší někde koupil hromadu trávy a zkouřil se jak za mlada.

Jo a taky už mě nebaví chlaslat, je to na hovno.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Nasrali mě v práci i doma, tak jsem si koupila dortík a cely to nasrání naprosto vědomě zažírám! Tak.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    samý šlágry, ale znáte zelenkův film Svědkyně? https://www.csfd.cz/film/111262-svedkyne/prehled/
    můj nej
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ALESH: jedine co ji priznam je penicka a paraplicko.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    ERRTU: Souhlas.
    ALESH: Souhlas.
    Já jsem si při nedávném sledování Světáků zas uvědomila, že totálně miluju Jiřinu Jiráskovou. Cool ženská.
    TNT
    TNT --- ---
    tak se chci priznat, ze vas vsechny nenavidim....to jste mi museli rict o dinosaurech? :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A rákosníček by taky nebyl ono bez ní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam