• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze me uz asi brzy ze vseho mrdne.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    JAMILLOS: mně si tím připomněl scénu ze Smrt jí sluší, jak se doktor Menville (Bruce Willis) probouzí ráno na koberci s opicí, služka se nad ním sklání a podává nový drink a na pozadí běšžní nevypnutá televize s přírodopisným dokumentem na téma vylučování/vyměšování nebotakněco
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Už jsem znovu sjel všech XIII sérií
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    LADY_MYSKA: poprvé trpaslíka.. Jedna z věcí, co bych klidně chtěla zažít znovu. 😊❤
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    dnes je ten den, kdy si jdu poprve pustit cerveneho trpaslika
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Začínám mít poměrně velikou úchylku na letadla.. až tak, že přemýšlím o brigádě na letišti.. tohle je ta krize středního věku??
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    RAHUF: ja mam jeste jednu kategorii .. jde o obri nafouknuty pickupy/dzipy, ktere zpravidla ridi nejaky pan kolem 50, s pleskou a briskem .. na tech vyasfaltovanych cestach a parkovistatkach mi to prijde vskutku do oci bijici .. a aby ne, protoze je to vzdy tak kurevsky velky auto, ze se nevejde na zadne vyznacene parkovani, takze stoji proste nekde uprostred parkoviste mimo znaceni, vsem na ocich (zrovna dneska jsem obchazel na parkovisti u OC Ford Raptor)
    NEI
    NEI --- ---
    JAMILLOS: To je strašně zajímavý jakej na tebe má chlast a kocovina účinek.
    Četla jsem ještě jeden tvůj příspěvek a taky působil jak když jsi na LSD.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NEI: Normálka starej dobrej chlast.
    NEI
    NEI --- ---
    JAMILLOS: LSD? :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    JAMILLOS: Přiznám se že tímhle si mi fakt spravil náladu po divným dnešku, při čtení jsem úplně fyzicky cítil, jak mi mluvíš z duše.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Toto je jeden ze čtyř obrazů, které si musím prohlédnout pokaždé, když jsem ve Veletržním paláci..

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Boží. V životě sem to nehrál, ale ten lore mám fakt rád a tahle forma je skvělá.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    JAMILLOS: imho to nutne neni jedno NEBO druhy, naopak se to muze i podporovat:)

muzem mit asfalt i akcie asfaltovny a prave diky tomu podilu v tovarne ovlivnit, aby se nevyrabel asfalt na zaasfaltovani vodopadu a kralicich cumacku:)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    TRISSIE: u mě je kokot každej, kdo po Praze s SUV jezdí, ale přijde mi, že specificky mezi ženami se vyvinula podskupina, která neumí moc řídit a na silnici se bojí a tyhle kvality si kompenzuje velkým autem, a tvoří tak předvoj toho SUV kokotismu. za mě moje třetí nejméně oblíbená skupina řidičů po firemních dodávkách a dvacetiletých klucích v přepálených autech.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: a je pptreba se u osobyv SUV v centru Prahy omezovat na pohlavi? Kokot nebo pica, vsechno jedna rodina!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Celý život se snažím nesoudit lidí podle vzhledu a pohlaví, a považuju se docela za feministu. Ale když v Praze na silnici potkám ženu v SUV, tak začnu skřípat zuby jen od pohledu.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: existuje YouTube kanál Scholars Lore kde se rozebíráji různé aspekty světa warhammeru 40k a je to komentované právě hlasem Attenborougha a když ten vypráví o posednutí chaosem, eldarech nebo orkskem waaarghu tak to je absolutně geniální
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    nemám moc přátel kterým můžu vše říct a rozumím si s nimi....jednu hódně blízkou kámojdu mám už několil let....nikdy jsme se nepohádali,vždycky jsme si pomohli atd...ona ke štěstí prostě potřebuje muže a vždycky jsem tu pro ni byla když měla problémy,šilený schúzky atd...teď má partnera asi 2měsíce a začala mne ignorovat....chápu že nemá čas a užívá si lásku kterou jí moc přeji ale vždy se omluví že mě nepíše a udělá to znova....já teť taky řeším těžké věci a ona to ví ale ,,ghostuje,, mne a je mi to líto...o tom jak se cítim ví ale užívá si jen partnera...přijdu si sobecká ale moc by mi pomohlo mě s ní prohodit pár vět...😔
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mám kocovinu velikosti planety, tak se omlouvám za melodrama. Budu znít jako teenager z TikToku.
    Ale miluju v takovýchto stavech koukat na dokumenty, který prezentuje David Attenborough. Jedna z nejúžasnějších věcí, co jsem kdy viděl. Tahle planeta je něco tak úchvatnýho, že to dodnes ani z půlky nechápeme a ani nikdy nebudeme... a přesto se tu chováme jako totální idioti. Měli bychom jenom chodit a v ÚŽASU zírat kolem sebe a brečet štěstím a klanět se a maximálně tak mávat na všechny ty zvířata a rostliny a vodopády... a na každým metru jim děkovat za to, že tady s nima ten zázrak můžeme sdílet.
    A co děláme místo toho? Asfalt. McDonald's. Akcie. Mám tohohle živočišnýho druhu fakt po krk, to vám řeknu.
    Sorry, jak říkám, je to trochu náročný ráno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam