• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Ja mam ulozeny lonske priznani .. a taky kazdorocne aktualizovany textovy dokument s prekladem vyznamu pro me .. s touto kombinaci je to uz jen trosku slozitejsi puzzle :) chran buh, aby to ale nejak dramaticky aktualizovali ..
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mam rad vyplnovani danovyho priznani! Nezivi me to, ale je to prehledne, snadne a logicke :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TANKIE_: Já sem analytik. Přečíst vykloubenej zamotanej kryptotext, pochopit, co se po mě chce, domyslet inplikace a důsledky a podle toho to realizovat je moje práce. Na daňový přiznání sem si nikdy sám netrouf, vždycky sem si to nechal udělat od známý účetní a nakonec zbaběle zdrhl do interna.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se přiznám, že jako účetní s vyplněním přiznání problém nemám.. ale tak zase jsou to léta praxe...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TANKIE_: Živim se jazykem. Překládala jsem texty pro Evropskou komisi a rozuměla jim. Přes rok jsem pracovala v advokátní kanceláři a sice ten právní žargon nenávidim, ale nějak jsem do něj trochu pronikla.
    A je mi to ale totálně k hovnu. U daňovýho přiznání se obvykle dostanu nejdál ke kolonce adresy, než se rozpláču, že vůbec nevim, co po mně chtěj a co se mi ten formulář snaží kurva říct.
    A nejsi v tom sama - s terapkou jsme tenhle tejden řešily, u kterýho řádku která z nás se zoufalym vzlykáním otvírá flašku vína. A je uplně jedno, že každej rok to mam stejný. Prostě... Ne, muj mozek tohle nějak odmítá akceptovat.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Jsem úplně blbá. Jsem jako Bernard, když se snaží dělat daně. Otevřela jsem portál mojedane.cz a myslela si, že jen naklikam data a nazdar a já ten portál prostě vidim, jak kdyby byl napsanej klingonsky. Jsem prostě kráva blbá. Hlavně, že umim rodový a druhový jména náhodnejch trav, to se hodí.
    ACKO
    ACKO --- ---
    GRANTORINO: já už dávno
    You Want It Darker - Leonard Cohen
    You Want It Darker - Leonard Cohen
    https://www.youtube.com/watch?v=g1ED00ye5oU&list=RDg1ED00ye5oU&start_radio=1
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak už mám taky vybráno :) ..jsme připraveni
    Dvořák: Symphony No. 9 (From The New World), 2. Largo - Gustavo Dudamel, Berliner Philharmoniker
    https://youtu.be/rCxErKvSMTY?is=vPn8cH2gJh1Va8Ki
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Vybíráme s mužem hudbu na jeho pohřeb. Nechystáme ho, ale on je hudební maniak, musí připravit jasnej výběr a vybral tohle tak si to tu ukládám, kdyby náhodou. Lepší to vybírat teď v klidu... A ano, jde o text taky, muž je čtvrteční dítě.
    David Bowie - Thursday's Child (Official Music Video) [HD]
    https://youtu.be/gfOKDB0ChQk?si=A4GHIv30S7U4ffV3
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    HEJSEK23: drž se
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Sem v Brně
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Smutno mi je
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Rodina ani děti mi nebrání napsat nebo rovnou říci sympatické dívce milého lichotivého slova, jde spíš o to u hranici kdy je to milé a kdy sliz..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Vždycky si chvilku myslím, že jsem divná, když mě tyhle věci úplně míjej.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    KOUDY: a nejen na fotky, soukromé zprávy jsou ještě větší bizár leckdy.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: nechutnejsi jsou ti, co maji verejne hejty a soukrome slinty. Co by clovek pro par palecku neudelal... a ze jich tu je.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Je mi trochu na bliti z nyxackejch typku, kteri maji zeny a deti a stejne tu maj na kazdou druhou fotku nyxacek oplzly poznamky a reci.
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Utratila jsem včera děsně moc peněz a koupila si parfém, kterej Konstalace ten den zpromovala. Hrozně na mě tydlety její marketingový infulencérský strategie fungujou. Kurva.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    *rozdíl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam