• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KOOTCHA: Ano! Na prazdninach u pribuznych mi dali kravske mleko z vemena. Rvala jsem jako tur a odmitala!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ja si nově ujíždím na kefíru ve skle z Lidlu.. zatím jsem nic lépe kyselého nepotkala..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Na jedné humoristické stránce probíhá soutěž o ""all inclusive zájezd do Brna"" na sjezd sudetských Němců. Přiznám se, že kdyby to bylo doopravdy tak to chci i vyhrát. 🖤
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    S mým prvním přítelem jsme často hráli na PC Diablo anebo Doom a žrali jsme k tomu slaný popcorn a zapíjeli ho studeným mlíkem. Tu kombinaci mám ráda dodnes...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Ja si nedavno koupil kravskej syr tady z farmy a ucitil v nem tu chut... flashback z mladi, kdy jsem chodil s bandaskou pro mliko k sousedum. A uvedomil si, jak uz jsem opravdovou chut kravskyho mlika vlastne zapomnel a jak malo se mu to mliko z krabice podoba.

Ale jednou jsem v rumunsku pil uplne cerstve nadojeny jeste teply a kdyz jsem si uvedomil, ze je teply tou telesnou teplotou z vemena, tak se mi taky trochu zvedal kybl. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já se teda eště přiznám, že k sýrům typu tvarůžky, romadur a podobně miluju kakao.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    během studijního pobytu v USA jsem se naučila studeným mlíkem zapíjet salámovou pizzu (jen salámovou, jinou ne, to by byla hereze).
    a naučila jsem to i manžela a děti! k salámový pizze prostě musí být mlíko! :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALVATOR: Já mlíkem zapíjím klidně řízek. Mlíko se hodí ke všemu!
    Asi můj děda (kterýho nikdo neznal) ve skutečnosti nebyl německej voják ale nějakej finskej pošuk 😁
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ADELHAIDA: jen emocionálně
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teď nevyženu z hlavy představu Salamana sajícího mléko přímo ze struku...

Alien's First Meal On Earth | Resident Alien | Science Fiction Station
    https://youtu.be/rudIomlZEtY?t=61
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nemám ráda čerstvý mlíko, potřebuju, aby se těsně nad hladinou vznášel ten typickej UHT odér.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že z představy samotnýho mlíka se mi navaluje. Miluju sýry měkký, tvrdý, zrající, čerstvý i plísňový, jogurty bílý i ovocný, tvarohy měkký, tvrdý i někde mezi, kakao, smetanu zakysanou, smetanu nezakysanou, máslo normální i pomazánkový, celkem sem schopnej snést kefír a kyšku, ale samotný mlíko prostě nepozřu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    A teď si přestavte, že to mam stejně, ale díky asi dvouletý nucený pauze jsem úplně pozbyl schopnost to mlíko trávit a js mi po něm blbě. Občas to prostě na sílu přechlastám a holt trochu trpim. Ale není nad studený plnotučný mlíko.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BALAENA: Já už tady mléku jednou i vyznal lásku :D

[SALAMAN @ PŘIZNEJME SE...]
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SALAMAN: MILUJU studený mlíko! jakmile zásoba v ledničce klesne pod dva nenačatý litry, znervózním a tak tři další dokupuju. Což se děje dvakrát, třikrát do týdne

ale musí to být normální mléko, trvanlivé má tím UHT chuť posunutou a to je leda tak někam do těsta
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    SALAMAN: Bud v klidu, jsme dva.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Večer jsem si koupil mlíko na ráno, do kafe. V noci jsem ho celý vychlastal. Every fucking day. Kdybych si ty mlíka koupil dvě, tak vychlatám dvě. Kdyby mi před barákem stála cisterna s 30 000 litry vychlazenýho mlíka, tak bych ji do rána vychlastal taky. Jsem nemocný, potřebuji odbornou pomoc.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    HAR4NT: Jen jeden výstřik.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADELHAIDA: a kolikarany byli?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam