• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BALAENA: Já už tady mléku jednou i vyznal lásku :D

[SALAMAN @ PŘIZNEJME SE...]
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SALAMAN: MILUJU studený mlíko! jakmile zásoba v ledničce klesne pod dva nenačatý litry, znervózním a tak tři další dokupuju. Což se děje dvakrát, třikrát do týdne

ale musí to být normální mléko, trvanlivé má tím UHT chuť posunutou a to je leda tak někam do těsta
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    SALAMAN: Bud v klidu, jsme dva.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Večer jsem si koupil mlíko na ráno, do kafe. V noci jsem ho celý vychlastal. Every fucking day. Kdybych si ty mlíka koupil dvě, tak vychlatám dvě. Kdyby mi před barákem stála cisterna s 30 000 litry vychlazenýho mlíka, tak bych ji do rána vychlastal taky. Jsem nemocný, potřebuji odbornou pomoc.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    HAR4NT: Jen jeden výstřik.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADELHAIDA: a kolikarany byli?:)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TANKIE_: Když jsem byla jako malá v Chorvatsku, používala jsem sumýše místo vodní pistolky. Jak moc jim mohlo to mačkání ublížit?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    (Nebo kdybyste chtěli rozsáhle debatovat o hororech, rozebrat mořské sumýše, vyrobit poličku ze dřeva, někoho kreativně urazit, vyložit celej Star Trek lore…neni problém, takový věci ovládám.)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    LOGO: jsem blbá a podnikam, takže jsem se jako každoročně pokusila “přecenejsemtakblbáavyplnimtosama” a když jsem doplakala, tak jsem to opět zadala povolanějším. Tleskám vám všem, co to dáváte. Až budete chtít vyrýt linoryt nebo určit rostlinu, jsem vám k dispozici.
    LOGO
    LOGO --- ---
    TANKIE_: já letos dělal DP na mojedaně.cz poprvé. Nejsem v tom vůbec zběhlej, nesnáším papírování, ale zvládl jsem to překvapivě úplně snadno.
    Podstatná je výše hrubého výdělku. Zbytek co kde vyplnit jsem obšlehl z předchozího DP, který dělala originál účetní. Plus tě prostě ten systém vede za ruku.
    Stejně tak jsem on-line vyřešil i ČSSZ a pojišťovnu.
    Tzn na tom ve výsledku není opravdu nic, a ty se zde dlouhodobě neprofiluješ jako úplně blbá.
    Kdyz jsem to zvládl já, kterej k tomu mám odpor a raději jsem to vždy delegoval na někoho jinýho, tak bys to měla zvládnout taky.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Systém, kterej nejenže vymyslel past v podobě spletitý sítě regulací a likvidační legislativy, kterou postupně implementoval do společnosti, ale dokonce dokázal přesvědčit lidi, že jsou jaksi méněcenní, když s tímhle zkurveným hnusem neumějí nebo nechtějí pracovat...
    tak takovej systém je vskutku pozoruhodnej. A kdokoli ho obhajující ještě víc.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Ja mam ulozeny lonske priznani .. a taky kazdorocne aktualizovany textovy dokument s prekladem vyznamu pro me .. s touto kombinaci je to uz jen trosku slozitejsi puzzle :) chran buh, aby to ale nejak dramaticky aktualizovali ..
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mam rad vyplnovani danovyho priznani! Nezivi me to, ale je to prehledne, snadne a logicke :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TANKIE_: Já sem analytik. Přečíst vykloubenej zamotanej kryptotext, pochopit, co se po mě chce, domyslet inplikace a důsledky a podle toho to realizovat je moje práce. Na daňový přiznání sem si nikdy sám netrouf, vždycky sem si to nechal udělat od známý účetní a nakonec zbaběle zdrhl do interna.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Se přiznám, že jako účetní s vyplněním přiznání problém nemám.. ale tak zase jsou to léta praxe...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TANKIE_: Živim se jazykem. Překládala jsem texty pro Evropskou komisi a rozuměla jim. Přes rok jsem pracovala v advokátní kanceláři a sice ten právní žargon nenávidim, ale nějak jsem do něj trochu pronikla.
    A je mi to ale totálně k hovnu. U daňovýho přiznání se obvykle dostanu nejdál ke kolonce adresy, než se rozpláču, že vůbec nevim, co po mně chtěj a co se mi ten formulář snaží kurva říct.
    A nejsi v tom sama - s terapkou jsme tenhle tejden řešily, u kterýho řádku která z nás se zoufalym vzlykáním otvírá flašku vína. A je uplně jedno, že každej rok to mam stejný. Prostě... Ne, muj mozek tohle nějak odmítá akceptovat.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Jsem úplně blbá. Jsem jako Bernard, když se snaží dělat daně. Otevřela jsem portál mojedane.cz a myslela si, že jen naklikam data a nazdar a já ten portál prostě vidim, jak kdyby byl napsanej klingonsky. Jsem prostě kráva blbá. Hlavně, že umim rodový a druhový jména náhodnejch trav, to se hodí.
    ACKO
    ACKO --- ---
    GRANTORINO: já už dávno
    You Want It Darker - Leonard Cohen
    You Want It Darker - Leonard Cohen
    https://www.youtube.com/watch?v=g1ED00ye5oU&list=RDg1ED00ye5oU&start_radio=1
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak už mám taky vybráno :) ..jsme připraveni
    Dvořák: Symphony No. 9 (From The New World), 2. Largo - Gustavo Dudamel, Berliner Philharmoniker
    https://youtu.be/rCxErKvSMTY?is=vPn8cH2gJh1Va8Ki
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam