• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NICOLLETTE: V tý době to ještě problém nebyl (kolem 18 let).. teď zase leta nepiju, tak neřeším kocoviny. Jen je to opruz a často venku piju černý kafe.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KAIAFOX: ty jo, mlíko na kocovinu je ta úplně nejlepší věc pod sluncem... Pokud člověk nemá samozřejmě problém s laktózou :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    A mně je špatně z kafe, když v něm není mlíko, to je legrace, jak to fakt má každý jinak :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mlíko miluju, ale smolík.. před x lety mi začalo být po kafi s mlíkem špatně. Odneslo to kafe a moje nervy, že už ho nemůžu pít.. po letech přišlo zjištění, že to nebylo kávou, ale tím mlíkem, žejo. Jako člověk, který na kocovinu vypil litr během pěti minut, je mi z toho fakt smutno (a hlavně proto, že ještě v málo provozech jsou schopný mít alternativu/bez laktózy.. a když, aby porce do kafe nestála jako rovnou plná krabice🤦).
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    NICOLLETTE: cerstve chutna jako plnotucne uht..
    rikal kamarad
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Nakonec je to stejně vždycky tak, že se lidí spíš straním. A když mi jdou vstříc, tak si to interpretuji jinak.

Hmm... Co když to ale vnímám správně?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    To je mi ale téma 😁
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TANKIE_: taky má jednu ohromnou výhodu,a to, že prošlé chutná stejně jako čerstvé!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MELDA: velbloudí mléko čerstvě nadojené požadoval každý den ráno Muammar Kaddáfí.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    NICOLLETTE: ale je výživné, plné vitamínů a vzpomínek krásné fenky.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Abychom nezjistili, že už jsme půl roku na psím mlíku!
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Od doby, kdy o víkendových službách občas dojde na kultivaci produktů kravského vemene, mléko nepiju. Výrobky z něj mi nevadí :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    TOOMIX: Kdysi jsem jezdil do Banja Luky na sluzebky, uz jsem si myslel ze jim v zasade rozumim, mistni kolegove mne pozvali nekam na veceri, anglicky listek samozrejme zadny, tak jsem si vybral skopovou kotletu z berana varenou v ovcim mlece. Kolega se mne hned ptal jestli jsem si jisty. No samozrejme prece.
    Bohuzel jsme si spletl ovci s kozou. Snedl jsem to, za velkeho smichu kolem stolu, ale vim ze to uz nikdy. A kozi syr mam jinak rad, ale starej kozel byl uplne jinej level.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A co teprve velbloudi mleko. To je velka parada
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nejlepší bylo čerstvé kozí mléko. Koza na mě u toho ještě koukala.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KOOTCHA: Ano! Na prazdninach u pribuznych mi dali kravske mleko z vemena. Rvala jsem jako tur a odmitala!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ja si nově ujíždím na kefíru ve skle z Lidlu.. zatím jsem nic lépe kyselého nepotkala..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Na jedné humoristické stránce probíhá soutěž o ""all inclusive zájezd do Brna"" na sjezd sudetských Němců. Přiznám se, že kdyby to bylo doopravdy tak to chci i vyhrát. 🖤
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    S mým prvním přítelem jsme často hráli na PC Diablo anebo Doom a žrali jsme k tomu slaný popcorn a zapíjeli ho studeným mlíkem. Tu kombinaci mám ráda dodnes...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Ja si nedavno koupil kravskej syr tady z farmy a ucitil v nem tu chut... flashback z mladi, kdy jsem chodil s bandaskou pro mliko k sousedum. A uvedomil si, jak uz jsem opravdovou chut kravskyho mlika vlastne zapomnel a jak malo se mu to mliko z krabice podoba.

Ale jednou jsem v rumunsku pil uplne cerstve nadojeny jeste teply a kdyz jsem si uvedomil, ze je teply tou telesnou teplotou z vemena, tak se mi taky trochu zvedal kybl. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já se teda eště přiznám, že k sýrům typu tvarůžky, romadur a podobně miluju kakao.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam