• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    NICOLLETTE: ale je výživné, plné vitamínů a vzpomínek krásné fenky.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Abychom nezjistili, že už jsme půl roku na psím mlíku!
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Od doby, kdy o víkendových službách občas dojde na kultivaci produktů kravského vemene, mléko nepiju. Výrobky z něj mi nevadí :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    TOOMIX: Kdysi jsem jezdil do Banja Luky na sluzebky, uz jsem si myslel ze jim v zasade rozumim, mistni kolegove mne pozvali nekam na veceri, anglicky listek samozrejme zadny, tak jsem si vybral skopovou kotletu z berana varenou v ovcim mlece. Kolega se mne hned ptal jestli jsem si jisty. No samozrejme prece.
    Bohuzel jsme si spletl ovci s kozou. Snedl jsem to, za velkeho smichu kolem stolu, ale vim ze to uz nikdy. A kozi syr mam jinak rad, ale starej kozel byl uplne jinej level.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A co teprve velbloudi mleko. To je velka parada
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nejlepší bylo čerstvé kozí mléko. Koza na mě u toho ještě koukala.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    KOOTCHA: Ano! Na prazdninach u pribuznych mi dali kravske mleko z vemena. Rvala jsem jako tur a odmitala!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ja si nově ujíždím na kefíru ve skle z Lidlu.. zatím jsem nic lépe kyselého nepotkala..
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Na jedné humoristické stránce probíhá soutěž o ""all inclusive zájezd do Brna"" na sjezd sudetských Němců. Přiznám se, že kdyby to bylo doopravdy tak to chci i vyhrát. 🖤
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    S mým prvním přítelem jsme často hráli na PC Diablo anebo Doom a žrali jsme k tomu slaný popcorn a zapíjeli ho studeným mlíkem. Tu kombinaci mám ráda dodnes...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Ja si nedavno koupil kravskej syr tady z farmy a ucitil v nem tu chut... flashback z mladi, kdy jsem chodil s bandaskou pro mliko k sousedum. A uvedomil si, jak uz jsem opravdovou chut kravskyho mlika vlastne zapomnel a jak malo se mu to mliko z krabice podoba.

Ale jednou jsem v rumunsku pil uplne cerstve nadojeny jeste teply a kdyz jsem si uvedomil, ze je teply tou telesnou teplotou z vemena, tak se mi taky trochu zvedal kybl. :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A já se teda eště přiznám, že k sýrům typu tvarůžky, romadur a podobně miluju kakao.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    během studijního pobytu v USA jsem se naučila studeným mlíkem zapíjet salámovou pizzu (jen salámovou, jinou ne, to by byla hereze).
    a naučila jsem to i manžela a děti! k salámový pizze prostě musí být mlíko! :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SALVATOR: Já mlíkem zapíjím klidně řízek. Mlíko se hodí ke všemu!
    Asi můj děda (kterýho nikdo neznal) ve skutečnosti nebyl německej voják ale nějakej finskej pošuk 😁
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ADELHAIDA: jen emocionálně
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teď nevyženu z hlavy představu Salamana sajícího mléko přímo ze struku...

Alien's First Meal On Earth | Resident Alien | Science Fiction Station
    https://youtu.be/rudIomlZEtY?t=61
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Nemám ráda čerstvý mlíko, potřebuju, aby se těsně nad hladinou vznášel ten typickej UHT odér.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že z představy samotnýho mlíka se mi navaluje. Miluju sýry měkký, tvrdý, zrající, čerstvý i plísňový, jogurty bílý i ovocný, tvarohy měkký, tvrdý i někde mezi, kakao, smetanu zakysanou, smetanu nezakysanou, máslo normální i pomazánkový, celkem sem schopnej snést kefír a kyšku, ale samotný mlíko prostě nepozřu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    A teď si přestavte, že to mam stejně, ale díky asi dvouletý nucený pauze jsem úplně pozbyl schopnost to mlíko trávit a js mi po něm blbě. Občas to prostě na sílu přechlastám a holt trochu trpim. Ale není nad studený plnotučný mlíko.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BALAENA: Já už tady mléku jednou i vyznal lásku :D

[SALAMAN @ PŘIZNEJME SE...]
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SALAMAN: MILUJU studený mlíko! jakmile zásoba v ledničce klesne pod dva nenačatý litry, znervózním a tak tři další dokupuju. Což se děje dvakrát, třikrát do týdne

ale musí to být normální mléko, trvanlivé má tím UHT chuť posunutou a to je leda tak někam do těsta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam