• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: :)) id Otava tu je, muzem se ho zeptat
    jinak holomek=predpubertalni, jeste je holatko, tzn to byl poskok tak 9-12 let
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: historické okénko: na Karlštejně zaměstnávali holomka který měl za úkol sběr tě nejjemnější otavy na královský prevét. na tom prevétu u krále stal lokaj a otavu mu podával.
    řeklo by se práce na pěst ale lidi se o to regulérně fackovali. protože jednak jsi u krále v jeho nejcitlivější pozici což je velká čest a známka důvěry, a druhak... co se řekne na prevétu,, to zůstane na prevétu. tj mohl králi soukromě sdělit úplně všechno včetně toho kdo jmenovitě ho chce otrávit aniž by se o tom ukladny vrah dozvěděl a mstil se whistleblowerovi :)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: hmm, pavi pero ma sice estetictejsi design, ale tady vidim vyznamne vylepseni v okamzite gravitacni expedici jiz pozreneho a taky nemusel furt nakej otrok litat s kyblem sem a tam. K4 byl proste velky ümanista.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAR4NT: myslim ze zrovna na karlstejne je jeden prevet primo v hodovni sini aby kral nemusel v pripade nahle potreby opoustet hodokvas :)
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    KOUDY:
    To vypada jak kdyz sis to osral sam.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HAR4NT: Jo, přesně takhle nějak jsem to myslela:)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    HAR4NT: Srat pred francouzskym vyslancem….to by se tady mohlo velmi libit, francouzi jsou zatracene neoblibeni. Na by se staly fronty.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ZANNA: to frcelo snad i v devadesatkach, akorat to byl asi obycejny plast. Kdo nemel barevne prkenko, mel kozesinku na víku... brrr... priznam se, ze ja nesnesu ani rohozku pred zachodem.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    LUSINDA: Přiznávám se k noční můře. Jednou jsem zažila něco, co jako epoxidové, mořsky laděné prkénko zažila. Zrcadlu jsem předvedla oči dokořán.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    THAIGRR: prkýnko by bylo hezký ☺️
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    WRNQ: jakoze...za tebou 4 ozbrojenci s ochranky, vsude kolem naky splhouni, mezi nima pobiha sasek a u dveri herold prave ohlasuje prichod francouzskeho vyslance?:))
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    KOUDY: A dreveno-epoxidova misa by nebyla?
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    KOUDY: Ovšem:)) k tomu by ale člověk potřeboval záchod jak trůn.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WRNQ: Zivot je prilis kratky na to srat jako vsichni ostatni! :))

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    WRNQ: presne, taky mame to.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Bohatě stačí to plastový stupátko pro děti z Ikey. Promiň, Koudy:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: stolicku ber, ta je dobra. Jen nezarucuji neodumrení nohou :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LISKAAUDREY: mne se to stava i se stolickou a nizkym zachodem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A jestli ji nemate, tak vam ji mohu vyrobit treba ze 700 let stare olivy. To pak budete srat ve stylu jako treba Karel ivé
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    LISKAAUDREY: kámoš se mi vyznal z toho že tam takhle jednou na tři hodinky regulérně usnul a pak si musel mobilem zavolat kolegu aby ho šel zvednout protože mu úplně ochrnuly nohy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam