• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: a co tady teda jako čekáš :b?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Fakt nejsi v mých botách..odborníků i " odborníků" jsem potkal spoustu
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    MAR_TINA: Stavím to sedm let pozvolna, punkové.

Přes půl života jsem bydlel v náklaďáku, s cirkusovým stanem pod podlahou...

Jsem si kurva jistej
    LOGO
    LOGO --- ---
    MAR_TINA:
    D_B_M: přesně, ser teď na barák a věnuj se mamce, rodině, kolu. Když se ztrháš, ať už s tím chlastem, nebo bez něj, půjde to stejně všechno do hajzlu. Odmašťovna, nebo ještě hůř. Zatím to vypadá, že ještě máš čas vybrat tu zatáčku.
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: jestli ti to pomůže - byl jsem ve tvých botách. Mně mamka umřela před rokem a půl. 5 let bojovala s rakovinou. Byl to tlak. Na celou rodinu. Samozřejmě. Člověk musí přijmout, že se to děje a že se to stane. Nemá smysl s tím bojovat a vzpírat se tomu. A je třeba to přijmout s čistou hlavou. Ne chlast, ne fet. To nepomůže.
    Pokud nebudeš schopen to přijmout sám, a vzepřít se tomu tlaku (máma, barák, rodina), tak je dle mě jediný řešení ta odborná pomoc.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    D_B_M: Moc me to mrzi, je to tezky obdobi. Podle povahy nemoci a vaseho vtahu doporucim co mozna nejvic casu stravit spolu a nevyhybat se terapii.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    D_B_M: a potřebuje tvoje máma a ty před její smrtí právě tohle? Je potřeba dokončit dům a pozvat ji na večeři?
    Není řešení ji vzít k rozestavěnému a ukázat jí svoje plány a pak objednat na večeři sakonek v místní restauraci?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: A nemám čas ani na to prodělaný kolo, co mě udržuje přicetnyho.

..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Vím
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: terapie- odborná psychologická pomoc. Dokud máš čas a nejseš úplně v prdeli. Asi není co jinýho velice poradit. Ale chlast to urcite nevyřeší. Což víš sám dobře.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    D_B_M: Hledám lepší řešení
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Ne
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: proč ne zde, to není spamování.
    To co popisuješ chlast určitě nevyřeší (ten tvůj únik před tlakem života). To ti chlast pomůže jen na tu chvilku kdy budeš mimo. A pak zase znovu. Takže ke všem zmíněným tlakům se přidá ještě alkoholismus. Přijde ti to jako řešení?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    Umírá mi máma..

Nemám to jak ovlivnit..

Můžu jenom makat jako kripl, abych stihnul dostavět barák a pozvat rodinu na vecerit, než..

Jsem fakt na hraně breakdownu a začíná mi moc chutnat alkohol ..

Někdo nějaký nápad?

Prosím pošta, ať tu nespamujeme
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GUMBA: mozna lepsi dejiny. Nez kdyz je ucitel zarytej katolik a vse prevadi do nabozenstvi, ktere jsem zacala nesnaset, co me zacal bavit dejepis.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LORD_DE_SEIS: my meli na ČJ vzdy takove zvlastni ezo učitelky. Byly divny, podle me i v ucitelskem sboru neoblibeny, ale svy a strasne sebevedomý. A nejvic me vytacelo, kdyz mi jedna z nich tvrdila, že čeština je logicka. Zlata matika! Ta logiku ma.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: S velkým studem se přiznávám, že tento jazyk neovládám.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Ty neovládáš sumerštinu? :⁠-⁠O
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: O tom vím, ale tam asi moc nepochytim ten obsah :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Je to i zhudebněný.

The Epic Of Gilgamesh In Sumerian
    https://youtu.be/QUcTsFe1PVs?si=fMKnhx0gB4FtDjfD
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    NELLAS: Není to špatný, ale jsou to dost fragmenty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam