• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GUMBA: to není o pravici, nebo levici. Můj manžel by řekl to samé.....že ""nedělají nic užitečného."" Ale závislost je holt závislost a ta nejde přemoci.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    LUSINDA: Hrát v kostky je zřejmě málo pravicové, holky měly radši potůrovat motorky :)
    A přitom píseň Na tom Bošileckym mostku, kde se dvě panny obvehrály v kostkách, není ani pravicová ani levicová.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BLOWUP: neocenis starý dobrý domácí gamble.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tak teď jsem se od plic zasmála předchozímu postu, přiznávám se. Až se dosměju, půjdu se dál opájet svou výjimečností.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Bydlim na miste, kde skoro nemam sousedy. V okruhu asi dveste metru jsme tu ctyri trvale obydleny domy a jedna rekreacni chaticka. Na odvraceny strane myho domu bydli v jednom statku tri generace zenskejch, matka, dcera a vnucka. Normalne o nich vubec nevim, ale dnes jsem na ty strane domu natiral nejaky prkna a slysel jak nejspis hraly nejakou hru, pri ktery se hazi kostkama. Vzdycky zaharaseni v nejakym kelimku a potom zvuk jak se kutalej po stole. Slo to v hodne rychlym sledu, tak kazdejch pet vterin. Jsou to okamziky jako tenhle, kdy si uvedomuju jak lidma kdo takhle travej cas opovrhuju. Ja vim, nase existence jsou odsouzeny k tomu nejak zabavit nudiciho se parazita kterej ovlada nase telesny schranky, diskutovat o smysluplnosti traveni casu lze s uspechem i u cinnosti ktery provozuju ja, ale tohle mi prijde fakt jak pozorovani natreny barvy jak schne. Kdyby si misto toho nechaly na stole nejakou appkou v petivterinovym intervalu generovat nahodny cisla, mohly by se u toho aspon dloubat v nose.

Toz tak, tyhle momenty nakonec vzdycky skoncej obecnejma uvahama o tom, kolik zlomku promile lidstva je vubec schopny nejaky smysluplny existence. A ted jdu dal natirat - coz ve svy podstate taky neni o moc lepsi, tenhle predem prohranej boj s entropii.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Přiznám se že udělat boomer flex i z toho že umírá máma je... kurva divný i pro mě :D
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    D_B_M: Chtěl jsem se jen svěřit..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Nic
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: a co tady teda jako čekáš :b?
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: to si můžeš být jistej jak chceš. Ale přišel jsi sem s tím, že ti to teď úplně nefunguje. Tzn s tý "jistoty" musíš ustoupit a dělat něco jinak.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Fakt nejsi v mých botách..odborníků i " odborníků" jsem potkal spoustu
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    MAR_TINA: Stavím to sedm let pozvolna, punkové.

Přes půl života jsem bydlel v náklaďáku, s cirkusovým stanem pod podlahou...

Jsem si kurva jistej
    LOGO
    LOGO --- ---
    MAR_TINA:
    D_B_M: přesně, ser teď na barák a věnuj se mamce, rodině, kolu. Když se ztrháš, ať už s tím chlastem, nebo bez něj, půjde to stejně všechno do hajzlu. Odmašťovna, nebo ještě hůř. Zatím to vypadá, že ještě máš čas vybrat tu zatáčku.
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: jestli ti to pomůže - byl jsem ve tvých botách. Mně mamka umřela před rokem a půl. 5 let bojovala s rakovinou. Byl to tlak. Na celou rodinu. Samozřejmě. Člověk musí přijmout, že se to děje a že se to stane. Nemá smysl s tím bojovat a vzpírat se tomu. A je třeba to přijmout s čistou hlavou. Ne chlast, ne fet. To nepomůže.
    Pokud nebudeš schopen to přijmout sám, a vzepřít se tomu tlaku (máma, barák, rodina), tak je dle mě jediný řešení ta odborná pomoc.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    D_B_M: Moc me to mrzi, je to tezky obdobi. Podle povahy nemoci a vaseho vtahu doporucim co mozna nejvic casu stravit spolu a nevyhybat se terapii.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    D_B_M: a potřebuje tvoje máma a ty před její smrtí právě tohle? Je potřeba dokončit dům a pozvat ji na večeři?
    Není řešení ji vzít k rozestavěnému a ukázat jí svoje plány a pak objednat na večeři sakonek v místní restauraci?
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: A nemám čas ani na to prodělaný kolo, co mě udržuje přicetnyho.

..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Vím
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: terapie- odborná psychologická pomoc. Dokud máš čas a nejseš úplně v prdeli. Asi není co jinýho velice poradit. Ale chlast to urcite nevyřeší. Což víš sám dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam