• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GUMBA: samozrejme jim je jedno co si myslim, a abych se priznal, prekvapuje me ze to tak neni u zdejsich komentujicich. Tahle schopnost generovat emoce jenom na zaklade toho, co si nekdo koho neznam mysli je mi tak trochu zahadou - mozna funguje na podobnym principu jako to hazeni kostkou, nebo treba fandeni nejakymu sportovnimu tymu.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Clovek se prizna ze ho nebavi hazet kostkou a na nyxu propuknou emoce :) Se svetem to nemuze byt az zase tak moc spatny.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BARBARELLA: Ve Švýcarsku to vypadá líp, řekl bych.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HAR4NT: please vždyt je to kýč jak bič, ty vlámská školo :D pro zasmání dobrý, ale realistický to není ani smykem a chudák Goya musí rotovat v hrobě XD
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BARBARELLA: supr realistickej crossover mezi goyou a vlamskou skolou, perfektne vystizena zahorklost toho starce a tezkopadnost jeho uz tak davno jakykoliv elan postradajicich pohybu
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: fajn, tak ho prevypravej svymi slovy, at jsme si oba jisti, ze ho chapes spravne:-)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SITH: Jop. Je to legrační. :)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    Přiznám se, že mě příběh níže velmi inspiroval a proto jsem podle tohoto příběhu nechala vytvořit olejomalbu s důrazem na emoce. Bude sloužit jako odkaz příštím generacím.

Obyčejný život
    Blowup 2026

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Počkat, už vím:

KOUDY
    KOUDY --- ---
    HAR4NT: chapu tvuj nazor
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: dekuji za ujisteni. a nyni od virtue signalingu pro negramotne zpet k veci, pointe, OPOVRZENI, coz je
    pocit morální nebo hodnotové nadřazenosti nad jiným člověkem, jeho jednáním nebo názorem. a ne, nemuzes mit vlastni definici
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A tak blbý, že doteď nevim, co na to říct.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SITH: Je to skvělý. Nenapodobitelný.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    You say Blowup
    I say dlouhý
    SITH
    SITH --- ---
    Lol vy jste to fakt četli?
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    BLOWUP: Hrát kostky? Radš bych se jak plémě hadí plazil po břiše a žral prach! Ubozí plebejci.

TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BLOWUP: zrovna docitam Mars od Fritze Zorna. Tvuj prispevek mi velmi pripomnel jeho rodice.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GUMBA: Nic proti, ale tim samym trpis ty a tak 95% nyxaku a rika se tomu "mit nazor a stat si za nim"..To ze si prectu tvuj nazor a pochopim ho prece neznamena ze se vzdam toho sveho :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam