• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MART1NKA:

Aha. Jak myslíš. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    R_U_SIRIOUS: pretoze moje ekologicke srdiecko chcelo doplnit poloprazdnu pracku vecami, ktore treba beztak vyprat...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MART1NKA:

Proč jsi to otevřela? To je tvoje taška? :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ze po 4 rokoch zitia sama sa bojim toho, ze doma nezvladnem chlapsky bordylek.
    prave som pri prani otvorila nieciu tasku po fotbale a je to masaker, vazeni.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Právě jsem se probudil v autobuse vlastním chrápnutím. Zajímalo by mě jestli bylo jen jedno.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Když jsem v obchoďáku na Budějovické vracela nedojezenou porci špaget (byla fakt obří!) do regálu na tácy, automaticky a úplně nevědomě se ve mě aktivoval mód “Janička z druhé třídy čeká céres a salvu výčitek od školní kuchařky” a s talířem na tácu jsem kličkovala mezi stolkama tak, aby mě pracovnice bistra Italiano/Pasta/ blabla… nemohla zahlédnout.
    Co to vyvádím mi plně došlo, až když jsem jela po eskalátoru do nižšího patra :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    neziju. prezivam. to snad ani to. nejezdim na dovoleny. neuzivam si rocni obdobi. ale kolik jich mam jeste pred sebou? chtel a nechtel bych s nekym bejt. je to nejaky divny...
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    NA_LOUCE: hm! To by chtělo zopakovat. :D
    NA_LOUCE
    NA_LOUCE --- ---
    LISKAAUDREY:
    Jednou jsme si chtěli zabrat Lužky pro sebe na odpolední pojezd a tak jsme den předem v parku vyvěsili plakáty, jakože má monster v Řeporyjích demo a že tam bude ten jejich Zelinka, nebo tak a že se budou rozdávat energy drinky na tailwhipy.
    Fungovalo to fantasticky. Měli jsme celý odpoledne park pro sebe.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Právě teď jsem neodolal uheraku, proklatý Pick. A nezapomněl jsem na okurku.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Ztrávil jsem teď snad hodinu nastavováním uBlocku a Tampermonkey, abych dětem zrušil ty vykryplený youtube shorts. To jsem zvědav, s jakým trikem zas za pár dní přijdou nebo jak to obejdou :)
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    "Pane, kdybyste měl vůbec nějakou špetku cti, tak už dávno odstoupíte"...
    považuji za skvost
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATOMINATOR:
    LISKAAUDREY: a na pumptracky
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mě je úplně blbý přiznat, že tu už hodinu vybírám pro syna koloběžku. V úterý musí mít na tělak a tu svoji samo na podzim rozbil..
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Scoot kids jsou peklo. Živoucí peklo na skateparkové planetě.
    Přiznávám, že až si jednou otevřu skatepark, nikdy tam nebudou smět koloběžky.
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Nemám rád hlavně děti, co chodí do skateparků s koloběžkami. Kvůli tomu jsem se ani nezačal pořádně učit na skejtu, protože tenhle koloběžkový mor je všude.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Děti jsou nejlepší.
    A narozdíl od dospělejch alespoň tak strašné nesmrěj
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Priznam se ze mam radost z toho jak krasne mi rostou doma kytky a kocour je nezere. Jeste asi nejaky prikoupim.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: to mi pripomnelo, ze jsem si emoce trochu dovolila az kdyz jsem byla nejaky cas dospela. Nejakou takovouhle radost z detstvi vubec neznam, ale uspesne jsem se naucila potlacit i smutek a šikanu přechazet se (na oko) zvednutou hlavou... nebrecet pred tim, kdo mi chce ublizovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam