• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    KOUDY: Já to mám stejně. Taky diář musim mít papírovej. X pokusů o google kalendář, nebo různý aplikace u mě totálně ztroskotaly. Potřebuju si listovat a vidět ten týden před sebou. A učení jsem taky vždycky jela v sešitech a ne na počítači... Prostě je to pro mojí hlavu nějaký lepší...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: krom jineho, jsem holce zabavila Hobbita pro sebe na cestu. Trochu ted lituji, ze potrebuje vetsi pismena a formaty knih.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: chvíli jsem si tiskla obálky toho, co čtu, a dávala si to do desek čtečky.

Přiznání je, že mám z obýváku malou moštárnu v papíru a ve čtečce a na disku druhý dvě, heč. No přiznání spíš je, že se inteleguálně vytahuju jak Turek.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    INSEQUI: jo. Když někdy čtu něco ve čtečce, tak se mi to blbě pamatuje. Potřebuju knížku jako artefakt. Potřebuju každou knížku jinou, s jiným písmem, jinou obálkou, jinak velikou. Ne pouhopouhý text.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KOUDY: A co teptve vkladní knížka, tu jsi mohl taky brát všude a hned se kouknout kolik tam máš. Dřív to bylo všechno lepší :)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KOUDY: Mám to úplně stejně, většina lidí se mi směje že mám doma knihovnu jak Kleopatra, oni že mají čtečku narvanou knihama jako Turek moštárnu a vejde se jim to do batohu :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nikdy jsem si nezvykl na ctecky knih. Potrebuju proste cejtit vuni papiru, takze na kazdou dovolenou balim jako boomer do kufru 2-3 “tezky” knizky. Vim ze je to devadesatkovy a v lehci ctecce knih bych jich mohl mit 1000, ale nemuzu si pomoct. Podle me ta vune, obraceni stranek, ruzny zalozky atp patrej k tomu ctecimu ritualu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: jelen a trojhodinovy program to vyriesili dobre :) ja mam ekzemy a ziadne moc agresivne veci nemozem, takze perwolly a ariely uz doma roky nemam. kopacky som vylozila na balkon.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    GUMBA: Upřímně, tam bych se skoro bál zahoření, když to necháš vlhký a na hromadě, podobně jako se hromady sena a kompostu mohou samovolně vznítit v důsledku tepla vznikajícího při bakteriálním kvašení.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: potřebuješ perwoll sport detergent
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MART1NKA: Nechat to mokré v tašce (ideálně do příštího tréninku) je základ, to je náš signature-move. Ušetří se jedno vybalení/zabalení, jedno praní, a jako bonus jsou věci na příštím tréninku při vybalení hned pěkně zahřáté*) :)

*) Ověreno před mnoha lety v Hanspaulské lize; mezi zápasy hranými na škváře v týdenních intervalech. Pozor, igelitka se v týdnu mezi tím nesmí otevřít, jinak to vyschne a všechno živé uvnitř uhyne.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GUMBA: dala som to na dlhy program, ktory tohleto umi zvladnut, nase veci po treningoch tiez nevonaju zrovna po kytickach, ale nenechavam ich mokre v taske no.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MART1NKA: Tak přisyp prášku a zapni aspoň bubble soak, nebo všechno ostatní chytne "aviváž" s vůní jménem "pánská fotbalová šatna" :)))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MART1NKA:

Aha. Jak myslíš. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    R_U_SIRIOUS: pretoze moje ekologicke srdiecko chcelo doplnit poloprazdnu pracku vecami, ktore treba beztak vyprat...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MART1NKA:

Proč jsi to otevřela? To je tvoje taška? :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ze po 4 rokoch zitia sama sa bojim toho, ze doma nezvladnem chlapsky bordylek.
    prave som pri prani otvorila nieciu tasku po fotbale a je to masaker, vazeni.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    Právě jsem se probudil v autobuse vlastním chrápnutím. Zajímalo by mě jestli bylo jen jedno.
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    Když jsem v obchoďáku na Budějovické vracela nedojezenou porci špaget (byla fakt obří!) do regálu na tácy, automaticky a úplně nevědomě se ve mě aktivoval mód “Janička z druhé třídy čeká céres a salvu výčitek od školní kuchařky” a s talířem na tácu jsem kličkovala mezi stolkama tak, aby mě pracovnice bistra Italiano/Pasta/ blabla… nemohla zahlédnout.
    Co to vyvádím mi plně došlo, až když jsem jela po eskalátoru do nižšího patra :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    neziju. prezivam. to snad ani to. nejezdim na dovoleny. neuzivam si rocni obdobi. ale kolik jich mam jeste pred sebou? chtel a nechtel bych s nekym bejt. je to nejaky divny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam