• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ELIZABETPACKARD: trošku mě vytáčí ta chybějící čárka před ne :-P
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Dnes mi rezaly/trhaly spodni i horni osmicku a byly momenty, kdy jsem se u toho i smala. Pri injekci se klepu vzdy jak ratlik, hlavne u ty do ruky, ale personal mel vtipnou debatu a nejvic me bavilo, kdyz mi sestra odsavanim pricucla jazyk. Po hodine od zakroku do sebe soukam po lzickach pribinacek, protoze mi je blbe od aulinu, co do me nasypali.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ADELHAIDA: Jo, na chlapy v kiltech se fakt krásně kouká :)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    SKID: Kolikrát si pak vyčítám, ze jsem neodešel, když jsem chtěl poprvé. Je mi blbě z chlastu nebo začnu usínat nebo se už nic neděje nebo všechno dohromady. Jak se říká, v nejlepším se má přestat.
    SKID
    SKID --- ---
    OKENA: taky to občas dělám a je mi pak zvláštně dobře i smutno zároveň. Jak kdy.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    OKENA: Viděla jsem na IG takový funny video, že odcházením z party bez rozloučení člověk ušetří asi dva dny za rok. Dost se tím řídím a ušetřím si takový to ,,nechooooooooď!"
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: mam kamarada, co ho nosi
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ELIZABETPACKARD: kde se na chlapa v sukni kouka jako na uchyla? Pokud ta sukne nema krajky, tak si myslim, ze je to spolecenosti prijate uz dlouho.
    OKENA
    OKENA --- ---
    Ráda chodím na párty, ale nejradši mám, když se vypařim a jako introvert se pak po anglicku vypařim. Ale porád z toho mám výčitky, že jsem málo společenská.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ADELHAIDA: za WW1 se Skotům v kiltech říkalo "ladies from hell", protože když se ozvaly v no-man's land dudy a vynořily se postavy v sukni, skopčáci věděli, že je čeká peklo :-)

'Ladies from Hell': Bagpipers Led the Charge During WWI
    https://historynet.com/ladies-from-hell-bagpipers-led-the-charge-during-wwi/
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Chlapi v kiltech se mi fakt líbí.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    V tomhle pocasi chodim jedine na ostro a vazne premyslim o zakoupeni skotske sukne(kilt).
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: tam by ghostovani dostalo uplne jiny rozměr.
    NEI
    NEI --- ---
    MLIKARNA: To mám od dětství.
    Máma mě hodně mlátila.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NEI: líbí se mi jak ses praštěná 😁
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: Otázka je, jestli nabídka práce márnic dokáže saturovat poptávku různě parafilicky postižených jedinců.
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR: Ty už makaj v márnicích, ne? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam