• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    LORD_DE_SEIS: Třeba příjde pokání jako u Ovčáčka :))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    RAHUF: až tomuhle čuráčkovi skončí mandát, bude muset chodit kanálama
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KAIAFOX: pro usvezeni doporucim serial Teach You a Lesson. neni to ode mne vubec hezke ani krestanske ale ten pocit zadostiucineni kdyz tam fackuje ty protekcni zmetky...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALVATOR: a rysovacky do backurek!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RAHUF: A zavřít s Klempířem do šatní skříňky a poslat ze schodů.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KAIAFOX: Tak kdyby došlo na konfrontaci, tak ho nezapomeň nakopat do prdele tak, že mu z huby potáhne krém na boty.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RAHUF: Za to bych ti přišla dát kytku a čokoládu, protože jeho syn zas mlátil ve školce toho mýho. V pondělí to jdu řešit s učitelkou (děti mají ještě týden školky).
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Dneska jsem spala snad poprve v zivote uplne naha, uz neni cas na hrdinstvi.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Mám rád Český svaz ochránců přírody
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Otevru si vokno a pivo..
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nikdy v životě jsem nikoho cíleně nešikanoval, ale pokaždé, když někde vidím mluvit Petra Macinku, mám hroznou chuť mu vymáchat hlavu v záchodě a sebrat peníze na svačinu.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Přiznám se, že tento víkend si přijdu jako totální buržoust. Právě jsem zjistil, že voda v bazénu má o 8 stupňů víc než máme teplotu v obýváku.

LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Právě jsem si to udělala vychlazeným dildem z lednice. Osvěžující.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Přiznám se, že jsem se jako Pražačka celý život trošku styděla za to, že dělám folkor. Po letošním Dnu v lidovém kroji v parlamentu, jsem chtěla lézt kanálama za to, že se občas do kroje, ač slovenského, pravidelně oblékám. Loňská slovenská a včerejší strážnická reakce publika mě velice potěšila.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KAIAFOX: ¯\_(ツ)_/¯
    Jak v horku zbytečně nezatěžovat srdce? Radí kardiologové - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-jak-v-horku-zbytecne-nezatezovat-srdce-radi-kardiologove-40585177
    Nejde přitom ale jen o samotné vedro. Zátěž pro srdce může způsobit i kombinace dalších okolností, jako je málo tekutin, alkohol, horší spánek, dlouhé cestování, stres nebo intenzivní sport uprostřed dne.
    „Jako kardiolog se s tím setkávám opakovaně: potíže často nevzniknou kvůli jedné věci, ale kvůli jejich součtu,“ varuje kardiolog Tomáš Skála, spoluzakladatel Kardi Ai.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RUTHER: Doslova.. aspoň chvíli nemám tlak 90/60.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KAIAFOX: Tvoje srdce ti po tréninku v tomhle vedru poděkuje.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tvl, jet v tomhle počasí silovej trenál s několika cvikama do selhání, s jednim větrákem na celej gym (sice malej, ale!), v deficitu.. jako, občas si říkám, že jsem fakt asi dmnt.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze si jdu hodit mokrej rucnik na hlavu a strcit nohy do kyble s ledovou vodou:-D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mně tohle počasí fakt vyhovuje. Kloboučky, vějířky (letos jsem se teda už musela rozloučit s tim co jsem si v roce 2006 přivezla z Krymu), brýle, šaty, nahá!
    Akorát by mohla mít Praha více zeleně a na obloze by se mi taky líbilo několik nemálo mraků.. protože na tom přímém slunci, je to teda peklo..

ale těch 30 stupňů je přesně to, na co bych si v zimě doma topila, kdybych nemusela šetřit..
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    MAR_TINA: Nemyslím si; věci jsou daleko složitější. :) Anyway, cheers.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam