• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    LORD_DE_SEIS: Třeba příjde pokání jako u Ovčáčka :))
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    RAHUF: až tomuhle čuráčkovi skončí mandát, bude muset chodit kanálama
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    KAIAFOX: pro usvezeni doporucim serial Teach You a Lesson. neni to ode mne vubec hezke ani krestanske ale ten pocit zadostiucineni kdyz tam fackuje ty protekcni zmetky...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SALVATOR: a rysovacky do backurek!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RAHUF: A zavřít s Klempířem do šatní skříňky a poslat ze schodů.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    KAIAFOX: Tak kdyby došlo na konfrontaci, tak ho nezapomeň nakopat do prdele tak, že mu z huby potáhne krém na boty.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RAHUF: Za to bych ti přišla dát kytku a čokoládu, protože jeho syn zas mlátil ve školce toho mýho. V pondělí to jdu řešit s učitelkou (děti mají ještě týden školky).
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Dneska jsem spala snad poprve v zivote uplne naha, uz neni cas na hrdinstvi.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Mám rád Český svaz ochránců přírody
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Otevru si vokno a pivo..
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nikdy v životě jsem nikoho cíleně nešikanoval, ale pokaždé, když někde vidím mluvit Petra Macinku, mám hroznou chuť mu vymáchat hlavu v záchodě a sebrat peníze na svačinu.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Přiznám se, že tento víkend si přijdu jako totální buržoust. Právě jsem zjistil, že voda v bazénu má o 8 stupňů víc než máme teplotu v obýváku.

LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Právě jsem si to udělala vychlazeným dildem z lednice. Osvěžující.
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Přiznám se, že jsem se jako Pražačka celý život trošku styděla za to, že dělám folkor. Po letošním Dnu v lidovém kroji v parlamentu, jsem chtěla lézt kanálama za to, že se občas do kroje, ač slovenského, pravidelně oblékám. Loňská slovenská a včerejší strážnická reakce publika mě velice potěšila.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KAIAFOX: ¯\_(ツ)_/¯
    Jak v horku zbytečně nezatěžovat srdce? Radí kardiologové - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zdravi-jak-v-horku-zbytecne-nezatezovat-srdce-radi-kardiologove-40585177
    Nejde přitom ale jen o samotné vedro. Zátěž pro srdce může způsobit i kombinace dalších okolností, jako je málo tekutin, alkohol, horší spánek, dlouhé cestování, stres nebo intenzivní sport uprostřed dne.
    „Jako kardiolog se s tím setkávám opakovaně: potíže často nevzniknou kvůli jedné věci, ale kvůli jejich součtu,“ varuje kardiolog Tomáš Skála, spoluzakladatel Kardi Ai.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RUTHER: Doslova.. aspoň chvíli nemám tlak 90/60.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    KAIAFOX: Tvoje srdce ti po tréninku v tomhle vedru poděkuje.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Tvl, jet v tomhle počasí silovej trenál s několika cvikama do selhání, s jednim větrákem na celej gym (sice malej, ale!), v deficitu.. jako, občas si říkám, že jsem fakt asi dmnt.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze si jdu hodit mokrej rucnik na hlavu a strcit nohy do kyble s ledovou vodou:-D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Mně tohle počasí fakt vyhovuje. Kloboučky, vějířky (letos jsem se teda už musela rozloučit s tim co jsem si v roce 2006 přivezla z Krymu), brýle, šaty, nahá!
    Akorát by mohla mít Praha více zeleně a na obloze by se mi taky líbilo několik nemálo mraků.. protože na tom přímém slunci, je to teda peklo..

ale těch 30 stupňů je přesně to, na co bych si v zimě doma topila, kdybych nemusela šetřit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam