• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Na základě zdejšího hodnocení, že vypadám jak holka z punkový kapely v osmdesátkach, jsem se přihlásila do jednoho projektu. Když mně vyberou, splní se mi další letitý sen..
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Hrozně nesnáším takové ty reels, kde někdo něco vaří a kde všechno slyšíš, jako by ti to ten člověk dělal rovnou u ucha. Flákne rázně s masem o kuchyňskou linku, potom na dřevěném prkýnku něco obdobně rázně seká nebo krájí, pak to restuje na oleji a zase to škvíření rozpáleného oleje pěkně zblízka... rozklepnutí vajíčka taky tak hlasitě, jako by to bylo rovnou u ucha... čiré zlo. Obvykle zvuk vypínám, jen občas se zapomenu, to pak honem lituju a vypínám. Fakt nepotřebuju pocit, že někdo seká cibuli přímo uvnitř mojí hlavy.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: Celej táta!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: Prostě je malá Micinka sigr, co si neumí utřít zadek.
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: To ale nerozporuju, jen píšu, že jsem ve státním sektoru viděla (asi 10x) třídy 3. :)

A v jedné z nich asi 4 děti "propadly" a zůstaly v nižší třídě s mladšími a novými dětmi a pamatuju si to, protože jejich rodiče to tenkrát nesli hodně těžce.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Tohle je státní školka.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KAIAFOX: co si doma okoukas, jinymi slovy .... well
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: Ve státním sektoru jsem viděla zatím jen vždy 3. stupně MŠ, tak mě to zmátlo.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Obvykle je to 3-4 a 5-6 (7).. každé dítě začne logicky v trochu jiným věku, tak to třeba vyjde na dva roky u menších a jeden u předškolních, nebo naopak.. je to různý a posuzují to individuálně, dle schopnosti jednotlivce (nejčastěji co se týče samoobsluhy).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Ne.. jsou tam jenom dvě třídy - mladší a starší - a našemu bude na podzim pět, tak už jde ke starším.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Zásadně navlékám ucho jehly na nit a ne nit do ucha jehly;)
    NEI
    NEI --- ---
    FRK_R23: To vím.
    Ale pokud to není třeba Montessori, tak většina těch dětí jde zpravidla do vyšší třídy.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NEI: Ve školce často bývají děti věkově namichané. Ale u Macinky jr bych se taky nedivil :))
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: Takže jeho syn "propadl" ve školce a tudíž zůstává ve stejné třídě?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TOXICMAN: sem te mel spis za single malt kind of a guy
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SA_KRA_: Učitelka mi vysvětlila situaci, že jeho mladej prostě strká všechny děti, že když něco chce, je mu jedno, jak se k tomu dostane.. takže mu často lítaj za zadkem a trochu ho krotěj, což se nedá úplně vždycky zvládnout. Naše dítě naštěstí příští rok pokračuje do vyšší třídy, tak už spolu nebudou sdílet prostor, resp. úplně minimálně.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KAIAFOX: jak to dopadlo?
    ACKO
    ACKO --- ---
    Krásně jsme s malým zmokli, to nadšení vidět zase kaluže a potůčky vody po cestách.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ADELHAIDA: A když si člověk ještě domyslí tu pyramidu dalších lidí od každýho z těch jednotlivců, dostaneme celkem úctyhodnou množinu potenciálních breberek. :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOUDY: já když se blížím k zelené, tak replikuju tohle meme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam