• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TOXICMAN: sem te mel spis za single malt kind of a guy
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOUDY: já když se blížím k zelené, tak replikuju tohle meme
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem tak krasne unavena a hlavne vice v klidu, kdyz pred sebou vidim tolik volnych dnu. Vlastne se bojim návratu, pac to je velmi narocne
    SKID
    SKID --- ---
    Ok. Tak se tedy přiznám... Jsem mazlivej typ. Nejsem moc na rychlovky, spíš na to si to v klidu užít. Oboustranně. To je pro mě důležité. Toho se nikdy nezbavím. Mno a vlastně ani nechci.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznávám, že mi vysokej "bodycount" (jakože někde nad stovku) přijde trochu fujky bez rozdílu pohlaví. Je to každýho věc, ale prostě to radši nechci o lidech vědět.
    SITH
    SITH --- ---
    Dost lidí tady neumí číst nebo já velice špatně formuluji své myšlenky :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    TRISSIE: Děkuji
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Přznám se že nevím z jakého filmu je tento snímek GUMBA...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CUNESK8: já teď přišla o Hebrejky za rozumnou cenu. No, aspoň na ně nemusím dělat místo v poličce :-)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GRANTORINO: hmm. s knihobotem jsem na tom dost podobne. vzdy si dam neco do wishlistu, cekam az spadne cena nebo se najde nejaky dalsi titul co chci, druhy den se chystam koupit a kniha nikde. ted se mi to stalo 3x za posledni mesic. :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TANKIE_: To si ani nepřej vědět, jak to vypadá u cateringovejch stánků po akcích!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Objednala jsem si v knihobotu ze zvědavosti knihu Konec prokrastinace, protože byla jen za 70,-..
    ale tak jsem prokrastinovala, až vypršel termín vyzvednutí a dneska mi to už stornovali 🤷tak nic no....
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Soundtracky me rozbreci.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ... dnes jsem volal s investorem. Zavrhl můj nápad na konzolové programovací prostředí a řekl mi, že umělá inteligence je budoucnost.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADELHAIDA: Není :) mne je špatne i u mora.
    MICROSHIT
    MICROSHIT --- ---
    ACIDQA: Dokud nezamnuli konťáky tady u nás, tak furt byli plný. Od jogurtů, másel, nanuků, zmrzlin , čokolád po všechno možný ovoce a zeleniny. Masakr.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MART1NKA: Vono u moře je to jiný... vánek, vlhkost, slanej vzduch... Přiznávám, že jsem letos k moři nechtěla, ale tak ho chci vidět, že něco seženu:-)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NELLAS: Coca Cola Black, jak nepiju kafe, tak jsem ji miloval. Hlavně když v Hradci v Tescu ve Futuru měli blbě nastavenou cenu a ta 250 ml lahev nestála 30 kč ale 10. Kupoval jsem ji tam takhle půl roku, a pak ji stáhli z trhu :(
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    MART1NKA: to je treba moje matka. Ktera se mnou v mych 15 letech odfrcela na mou první dovolenou so Chorvatska a tyden se smazila na pláži. Nekoupila slunecnik, a tak jsem se první den spalila doruda. Ji nikdy nic neni, ja se mazu spf 50 a chodim s kloboukem na šišce.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zvladla som dovcu na slnku bez upalu, ale stalo ma to dost namahy, natierania a zakryvania. Som si uvedomila, ze moc nechodim na slnko, ze ked som bola mladsia, tak mi takto spatne nebyvalo. Nechapem ludi, co sa kazdy rok placnu v 30+ na lehatko k moru. By ma po dvoch dnoch odviezla sanitka. Zlatych -20 v horach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam