• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: Takže jeho syn "propadl" ve školce a tudíž zůstává ve stejné třídě?
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    TOXICMAN: sem te mel spis za single malt kind of a guy
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SA_KRA_: Učitelka mi vysvětlila situaci, že jeho mladej prostě strká všechny děti, že když něco chce, je mu jedno, jak se k tomu dostane.. takže mu často lítaj za zadkem a trochu ho krotěj, což se nedá úplně vždycky zvládnout. Naše dítě naštěstí příští rok pokračuje do vyšší třídy, tak už spolu nebudou sdílet prostor, resp. úplně minimálně.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KAIAFOX: jak to dopadlo?
    ACKO
    ACKO --- ---
    Krásně jsme s malým zmokli, to nadšení vidět zase kaluže a potůčky vody po cestách.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ADELHAIDA: A když si člověk ještě domyslí tu pyramidu dalších lidí od každýho z těch jednotlivců, dostaneme celkem úctyhodnou množinu potenciálních breberek. :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOUDY: já když se blížím k zelené, tak replikuju tohle meme
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem tak krasne unavena a hlavne vice v klidu, kdyz pred sebou vidim tolik volnych dnu. Vlastne se bojim návratu, pac to je velmi narocne
    SKID
    SKID --- ---
    Ok. Tak se tedy přiznám... Jsem mazlivej typ. Nejsem moc na rychlovky, spíš na to si to v klidu užít. Oboustranně. To je pro mě důležité. Toho se nikdy nezbavím. Mno a vlastně ani nechci.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Přiznávám, že mi vysokej "bodycount" (jakože někde nad stovku) přijde trochu fujky bez rozdílu pohlaví. Je to každýho věc, ale prostě to radši nechci o lidech vědět.
    SITH
    SITH --- ---
    Dost lidí tady neumí číst nebo já velice špatně formuluji své myšlenky :)
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    TRISSIE: Děkuji
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Přznám se že nevím z jakého filmu je tento snímek GUMBA...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CUNESK8: já teď přišla o Hebrejky za rozumnou cenu. No, aspoň na ně nemusím dělat místo v poličce :-)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    GRANTORINO: hmm. s knihobotem jsem na tom dost podobne. vzdy si dam neco do wishlistu, cekam az spadne cena nebo se najde nejaky dalsi titul co chci, druhy den se chystam koupit a kniha nikde. ted se mi to stalo 3x za posledni mesic. :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    TANKIE_: To si ani nepřej vědět, jak to vypadá u cateringovejch stánků po akcích!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Objednala jsem si v knihobotu ze zvědavosti knihu Konec prokrastinace, protože byla jen za 70,-..
    ale tak jsem prokrastinovala, až vypršel termín vyzvednutí a dneska mi to už stornovali 🤷tak nic no....
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Soundtracky me rozbreci.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    ... dnes jsem volal s investorem. Zavrhl můj nápad na konzolové programovací prostředí a řekl mi, že umělá inteligence je budoucnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam