• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA: fuj, takové předsudky :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MAR_TINA: To spíše ne, leda by byl hodně latentní :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VERSONNENHEIT: o něm bych byla předsudečně přesvědčená, že je možná homosexuál. (Muž s ratlíkem je jistě.)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a může mít normální chlap jorkšíra? za mě ne :)))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Zamyslela jsem se nad tím a mám to tak s muži, kteří vlastní francouzského buldočka. Můj brácha má dokonce dva !
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Z nějakého důvodu je pro mě hrozně těžké brát vážně muže s kokršpaněly.
    MEI
    MEI --- ---
    Miluju, když někdo mluví v druhém jazyce se svým rodným přízvukem. Je to hot.

Ted až na ruštinu. Ta se mi asi nikdy líbit nebude.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NEI: Kde jsou k sehnání ta stará? Ptám se pro kamaráda.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Mám plný telefon fotek našich koček, vymklo se to kontrole. Jediná chvíle, kdy je nefotím, je dovolená. O dovolené fotím řecké kočky.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Na základě zdejšího hodnocení, že vypadám jak holka z punkový kapely v osmdesátkach, jsem se přihlásila do jednoho projektu. Když mně vyberou, splní se mi další letitý sen..
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Hrozně nesnáším takové ty reels, kde někdo něco vaří a kde všechno slyšíš, jako by ti to ten člověk dělal rovnou u ucha. Flákne rázně s masem o kuchyňskou linku, potom na dřevěném prkýnku něco obdobně rázně seká nebo krájí, pak to restuje na oleji a zase to škvíření rozpáleného oleje pěkně zblízka... rozklepnutí vajíčka taky tak hlasitě, jako by to bylo rovnou u ucha... čiré zlo. Obvykle zvuk vypínám, jen občas se zapomenu, to pak honem lituju a vypínám. Fakt nepotřebuju pocit, že někdo seká cibuli přímo uvnitř mojí hlavy.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: Celej táta!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: Prostě je malá Micinka sigr, co si neumí utřít zadek.
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: To ale nerozporuju, jen píšu, že jsem ve státním sektoru viděla (asi 10x) třídy 3. :)

A v jedné z nich asi 4 děti "propadly" a zůstaly v nižší třídě s mladšími a novými dětmi a pamatuju si to, protože jejich rodiče to tenkrát nesli hodně těžce.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Tohle je státní školka.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KAIAFOX: co si doma okoukas, jinymi slovy .... well
    NEI
    NEI --- ---
    KAIAFOX: Ve státním sektoru jsem viděla zatím jen vždy 3. stupně MŠ, tak mě to zmátlo.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Obvykle je to 3-4 a 5-6 (7).. každé dítě začne logicky v trochu jiným věku, tak to třeba vyjde na dva roky u menších a jeden u předškolních, nebo naopak.. je to různý a posuzují to individuálně, dle schopnosti jednotlivce (nejčastěji co se týče samoobsluhy).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NEI: Ne.. jsou tam jenom dvě třídy - mladší a starší - a našemu bude na podzim pět, tak už jde ke starším.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Zásadně navlékám ucho jehly na nit a ne nit do ucha jehly;)
    NEI
    NEI --- ---
    FRK_R23: To vím.
    Ale pokud to není třeba Montessori, tak většina těch dětí jde zpravidla do vyšší třídy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam