Já tady tyhle flexy chápu jako vytahování a když se někdo vytahovat chce, tak ať se vytahuje, třeba tím že má dlouhodobý vztah, nebo tím že má tunu těch přechodných a užije si víc než ten s tím dlouhým vztahem, vytahovat se může kdekdo s čímkoliv, kolik si toho koupil, vyrobil, přečetl, naučil, vychoval dětí a pod. Já vytahování nemám rád a tak tam nic psát nebudu a i kdybych chtěl tak co tam psát... co je to vlastně ten flex, když vynechám vytahovaní se? A mám se s čím vytahovat? Tím co vlastním? Americký auto má dneska skoro každej, vlastní bydlení, taky. Co umím? Je tu hromada chytřejších a šikovnějších lidí. Takže jediný za zbývá je že jsem v životě šťastnej, i když mě občas hodně věcí sere, jsem šťastnej a mám život rád, nemáme tu válku, bídu, chudobu, hlad, nemoce, hromady jedovatejch živočichů, vlastně se máme jako prasata v žitě, to považuju za velký flex nás všech. Je to na sedm málo? asi jo, můžu přidat ještě t Narexku a aku Parkside... stále to není sedm, ale pro mě je to fakt hodně, můžu se vytahovat tím že jsem v životě šťastnej! Jak to máte vy? A co na to Jan Tleskač?