• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    JORGES
    JORGES --- ---
    GUMBA: Tomu nerozumím -- kyslík je v těch trubkách, ne?
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Nikdy neodolám pokušení nechat si kapat trochu kondenzujícího kyslíku do dlaně. Štípe úplně jinak než dusík :)

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    FIONOR: Máme stejnej internet?
    SP500 ani Nasdaq teda moc nikam nepadají. A to navzdory eskalaci v Persii.
    VRUT
    VRUT --- ---
    FIONOR: že to trochu spadlo není hroucení, ale časem může bejt, čeká se na to už dlouho ne
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Jak to napsat? No prostě občas mám chuť něco někomu napsat, čistě spontánně a když si tím nejsem jistý nebo cítím, že je to až moc spontánní, tak si zahulim trávu. To mi vyklidní mysl a zabrání mi to v tom, abych někomu napsal něco co je ve výsledku buď blbost nebo zbytečnost.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Ze sledování toho, jak se propadají akcie SpaceX a hroutí se trhy s cennými papíry mám masivní schadenfreude. Sice zároveň vím, že to znamená, že hromada normálních lidí přijde o své úspory na důchod a s tím, jak se postupně zhroutí světová ekonomika, to zhorší i můj život, ale poslední roky si máloco přeju tolik jako vidět příslovečný Řím v plamenech a sledovat makléře skákající z oken.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Jdu si ubalit poradnou nohu z legalne vypestovane marihuany a pustit Samotáře.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Když jezdím do práce brzy ráno v neděli a silnice i chodníky jsou prázdný, představuju si, že nastal konec světa a já jsem poslední člověk na zemi. Někdy se do toho vžiju tak moc, že když náhodou potkám dalšího řidiče, v duchu se zaraduju: jé hele, další přeživší. :D Jo, mám ráda postapo a scifi.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MICHELLEDANIELS: wystrč cozy?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Teprve vcera jsem se pozastavila nad zkratkou WC a zjistila si, co to znamena.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ERRTU: To je jak ze Stopařova průvodce.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HRAFNAIN: koho by napadlo ze protistojny palec bude takovy hit, ze?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LUSINDA: a co ti brání? I'm in
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Má oblíbená FB stránka je Everyday Patriarchy Bullshit....... škoda, že na nyxu není podobné auditko.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ach, primáti
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Někdy se cejtim jako člověk...
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Někdy se cejtim jako zvíře.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska mě strašně rozesmutnilo, že umřela Bonnie Tyler.
    Protože jsem ji měla moc ráda.
    A protože byla stejně stará jako moje máma.
    A proto, že je klidně možný, že jsem ze smrti Bonnie Tyler smutnější, než budu, až umře moje máma.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: knihobot to už vrátil do oběhu a dokonce to zlevnil na 49,- ... Objednala jsem znovu, takže druhá šance, držte palce :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ERRTU: tohle je moje nová oblíbená konspirační teorie!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam