• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    U postů v klubech typu "co vás vzrušuje" se dívám, kdo lajkoval věci, co se líbí mě.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    V noci jsem se dívala na další šatičky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Tam ne, ani plusy, zato tam byla moznost anonu. ;o) Jinak se priznavam, ze jsem jim tam taky trochu zatapel, ale na druhou stranu, aby z toho vznikla celozivotni nenavist vuci mne, takova jakou pocituji Howking a Lucifer (z okouna), tak to fakt je az moc. Ti dva by si meli uvedomit, zemonline svet je uplne jinde nez real. ;o)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: dělám to taky :) ... dělal to i Albert Einstein.
    "Mluvení nahlas sám se sebou (samomluva) je naprosto přirozený jev, který pomáhá mozku lépe se soustředit, třídit myšlenky a zvládat emoce. Vědecké studie dokonce ukazují, že lidé, kteří mluví sami se sebou, mohou vykazovat lepší kognitivní funkce."

Když člověk mluví nahlas sám se sebou, co to značí? Vědci mají jasno, rozhodně prý vyšší inteligenci. Jako příklad uvádějí světoznámého teoretického fyzika Alberta Einsteina. Ten si prý také mluvil nahlas sám pro sebe, opakoval si různé věty, aby zůstal soustředěný a věnoval pozornost nějakému úkolu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DA_NIELA: Díky, že jsi mému osobnímu názvu "rozehrávám aspoň 15 šschovnic" dala jméno a zařazení. Bude zas o čem přemejšlet.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Hrozně mě vyčerpává moje divergentní myšlení.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    LADY_MYSKA: Pygofilie,voyeurismus,exhibicionismus,footfetish,facesitting, dominance/submisivita,BDMS atd.,ale to uz jsou spis asi praktiky .Jinak mam rad i klasicky sex abych zas nevypadal jak uplny prasak,ale obcasne zpestreni neni od veci.:-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MARIOO: treba?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: donedávna jsem to dělala jen při práci, teď už to dělám všude. Včera jsem byla tak vyčerpaná, že jsem si říkala i "teď musím přejít po přechodu a rozhlédnout se" když jsem vystoupila z autobusu. Ty dva lidi, kteří na mě nevěřícně koukali, jsem prostě ignorovala a tvářila se, že to říkám do sluchátek (ve sluchátkách bylo jen ticho). 🙈
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Mám několik úchylek.
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Dneska jsem po víc jak 20 letech jela na kole, a taky jsem z něj spadla :D možná bych neměla řídit vůbec nic
    ACKO
    ACKO --- ---
    OVERWATCH: Až tak daleko zdejší přestřelky mohou dojít? Přijde mi neuvěřitelné, že to můžete brát tak vážně a nechat si to zasahovat do reálného života. Já když vás tu vypnu, tak jste mi všichni úplně fuk :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ze na mageu ocividne nebyly minusky..:))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Byl jsem zavisly na internetu a neustale jsem sedel na diskuzaku Mageo.cz. Je teda fakt, ze jsem tam potkal i spoustu zajimavych lidi, ale... dostal jsem se tam do sporu s HOWKINGem a on proti mne vedl krizove vypravy a hony na cerodejnice. Doslo to tak daleko, ze nekdo napsal anonym do meho tehdejsiho zamestnani a ja podal na nej trestni oznameni... Tolik asi k tomu, proc me HOWKING dodnes nenavidi.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: Normalne check list, memory items. Kriticka dovednost, ktera zachrani spoustu prusvihu. A presne proto se to dela, abys nevypla soustredeni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Děkuji vám :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KUBIIK: Jako nechtěla jsem to říkat, ano, to dělám...
    V Japonsku jsem to viděla ve vlaku a mají to dotažený k dokonalosti.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pche, když je to dost dobrý pro piloty dopravních letadel, proč by to nemělo být dost dobrý pro tebe? :-)
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    MAR_TINA: Ještě práce rukou a bude to celý :)
    Pointing and calling - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Pointing_and_calling
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAR_TINA: Třeba je idiotská akorát ta práce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam