• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    RAGNAROK: i ve velkém vedru, páč nesnášim jak v tom v lepšim případě kloužou, v horšim i "čvachraj", spocený nohy...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    LORDPEET:
    Bych rad i nekdy ve vlkym vedru fusekle do sandalu nenosil, ale kdyz jdu vic jak 3 km, tak z toho mam pak odreny nohy.

Jinak samozrejme z fuseklema, kuli komarum nebo kdyz uz je chladek. To ze z toho nekomu krvacej oci je spis bonus, ale kuli tomu to nedelam.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VERSONNENHEIT: Je to dost podobny. Casto to jsou teda navic brunswickstocky.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Četla jsem "old monkey" a dávalo mi to smysl
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska to hrozne nosi genz a rika tomu "old money" styl..Je to skvely :))
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Taky nosim většinou sandály + ponožky. I když je vedro :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    DR_NIKITA: Já nosím černý kotníkový do sandalů hlavně ráno, když je chladno, ale odpoledne má být hic. Myslím že na tom není nic divného, spíš jde o to zvolit vhodnou kombinaci.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ADELHAIDA: tak nemusi se jednat primo o okno
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Rada nosim ponozky v sandalech. Je mi to prijemny a ve vhodny kombinaci se mi to i libi)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Fakt nemám ráda, když někdo krmí holuby na okně v bytovém domě.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Pletu si Aubrey Plaza a Mary Elizabeth Winstead
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    U postů v klubech typu "co vás vzrušuje" se dívám, kdo lajkoval věci, co se líbí mě.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    V noci jsem se dívala na další šatičky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Tam ne, ani plusy, zato tam byla moznost anonu. ;o) Jinak se priznavam, ze jsem jim tam taky trochu zatapel, ale na druhou stranu, aby z toho vznikla celozivotni nenavist vuci mne, takova jakou pocituji Howking a Lucifer (z okouna), tak to fakt je az moc. Ti dva by si meli uvedomit, zemonline svet je uplne jinde nez real. ;o)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAR_TINA: dělám to taky :) ... dělal to i Albert Einstein.
    "Mluvení nahlas sám se sebou (samomluva) je naprosto přirozený jev, který pomáhá mozku lépe se soustředit, třídit myšlenky a zvládat emoce. Vědecké studie dokonce ukazují, že lidé, kteří mluví sami se sebou, mohou vykazovat lepší kognitivní funkce."

Když člověk mluví nahlas sám se sebou, co to značí? Vědci mají jasno, rozhodně prý vyšší inteligenci. Jako příklad uvádějí světoznámého teoretického fyzika Alberta Einsteina. Ten si prý také mluvil nahlas sám pro sebe, opakoval si různé věty, aby zůstal soustředěný a věnoval pozornost nějakému úkolu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DA_NIELA: Díky, že jsi mému osobnímu názvu "rozehrávám aspoň 15 šschovnic" dala jméno a zařazení. Bude zas o čem přemejšlet.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Hrozně mě vyčerpává moje divergentní myšlení.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    LADY_MYSKA: Pygofilie,voyeurismus,exhibicionismus,footfetish,facesitting, dominance/submisivita,BDMS atd.,ale to uz jsou spis asi praktiky .Jinak mam rad i klasicky sex abych zas nevypadal jak uplny prasak,ale obcasne zpestreni neni od veci.:-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MARIOO: treba?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: donedávna jsem to dělala jen při práci, teď už to dělám všude. Včera jsem byla tak vyčerpaná, že jsem si říkala i "teď musím přejít po přechodu a rozhlédnout se" když jsem vystoupila z autobusu. Ty dva lidi, kteří na mě nevěřícně koukali, jsem prostě ignorovala a tvářila se, že to říkám do sluchátek (ve sluchátkách bylo jen ticho). 🙈
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Mám několik úchylek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam