• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NEI
    NEI --- ---
    Když se potřebuju uklidnit, zatím nejvíc mi funguje sledovat Japonce, jak vaří.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vic mě šokují ponozky a pantofle. Ty ponozky musi byt vzdy ultimatne zasrany a vlastne vubec nechapu proc neco takoveho nosit, kdyz existuji kecky. Zlate sandale.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FINSON: Já myslím, že ti to jasný není :) ale chapu, taky mě jich napadá víc.
    FINSON
    FINSON --- ---
    FRK_R23: Jakkoliv je jasné, koho myslíš, napadají mě hned čtyři další 😈
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Obávám se, že ponožkama v sandálech už nikoho nešokujete, prej je to teď pro změnu (už zase) trend. 🙃
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Fakt si přeju, aby už umřel. Je to hnusný? Je. A mně je to už jedno.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    RAGNAROK: i ve velkém vedru, páč nesnášim jak v tom v lepšim případě kloužou, v horšim i "čvachraj", spocený nohy...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    LORDPEET:
    Bych rad i nekdy ve vlkym vedru fusekle do sandalu nenosil, ale kdyz jdu vic jak 3 km, tak z toho mam pak odreny nohy.

Jinak samozrejme z fuseklema, kuli komarum nebo kdyz uz je chladek. To ze z toho nekomu krvacej oci je spis bonus, ale kuli tomu to nedelam.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VERSONNENHEIT: Je to dost podobny. Casto to jsou teda navic brunswickstocky.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Četla jsem "old monkey" a dávalo mi to smysl
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska to hrozne nosi genz a rika tomu "old money" styl..Je to skvely :))
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Taky nosim většinou sandály + ponožky. I když je vedro :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    DR_NIKITA: Já nosím černý kotníkový do sandalů hlavně ráno, když je chladno, ale odpoledne má být hic. Myslím že na tom není nic divného, spíš jde o to zvolit vhodnou kombinaci.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ADELHAIDA: tak nemusi se jednat primo o okno
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Rada nosim ponozky v sandalech. Je mi to prijemny a ve vhodny kombinaci se mi to i libi)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Fakt nemám ráda, když někdo krmí holuby na okně v bytovém domě.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Pletu si Aubrey Plaza a Mary Elizabeth Winstead
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    U postů v klubech typu "co vás vzrušuje" se dívám, kdo lajkoval věci, co se líbí mě.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    V noci jsem se dívala na další šatičky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Tam ne, ani plusy, zato tam byla moznost anonu. ;o) Jinak se priznavam, ze jsem jim tam taky trochu zatapel, ale na druhou stranu, aby z toho vznikla celozivotni nenavist vuci mne, takova jakou pocituji Howking a Lucifer (z okouna), tak to fakt je az moc. Ti dva by si meli uvedomit, zemonline svet je uplne jinde nez real. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam