• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ACKO
    ACKO --- ---
    BACCARA: výchova boomerů, no ;-)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ACKO: Tak tohle kradly sestřenice na oslavě babičky a nalívaly mi taky do panáčka. Směla jsem jen lízat :-) netrumfnu tě :-) vidím to tak na 6 roků. Kdoví, kde začala má láska k meruňkám.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ACKO: Tak tohle neznám a ty to jedeš od čtyř let :)))
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALVATOR: schválně jsem se koukla, ten produkt vyrábějí dodnes, jen v jiném balení, dobře si ho pamatuju, vzpomínky nevybledly https://eshop.rjelinek.cz/merunkovy-liker-24/?gad_source=1&gad_campaignid=17182263814&gbraid=0AAAAADgRZ1z0swfw89F_cQGopAr4AGunn
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: A jestli mně někdy nějaký strýček ožral, tak se o tom doma nemluví...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    No já asi až v těch 16ti.. ale fotek s pivem mám od mala dost, prý mi strašně chutnalo a já s radostí na rodinných oslavách (páč jsem tam většinou byla jediný dítě a nudila se) točila pivo, takže jsem byla od mala přímo u zdroje. A mám fotku s pradědou, jak mu sedím asi v půl roce na klíně(asi moje první rodinná sešlost), on má před sebou tuplák a já na to koukám zamilovaně, jak na flašku od mléka...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ACKO: Tak tohle trumfnout, to nebude prdel. Já asi až někdy ve 12-13, když sem na chalupě potajmu chodil upíjet rum a griotku.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Kdy jste se nejdříve ožrali? Já ve čtyřech nebo pěti letech likérem Jelínek na návštěvě u babiččiny sestry, babička tam dostala na přivítání panáka a když se na mě nekoukaly, tak jsem si samostatně několikrát taky nalila. Pak mě babička vezla autobusem domů totálně vožralou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ERVIN: To záleží jakej byl rok, kromě toho v 15 už jsme teda byli většinou na střední…
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    OMG. A já co se vožral a poblil z rumu na soustředění se zuškovou kapelou "až" v patnácti mam dodneška výčitky, jak brzo se mi to povedlo... jako kdo naleje sedmákovi?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: Jo, hranolky na narodce si pamatuju. Ale pak jsem te posadil na tramvaj a sam jel domu jinak.
    Vzpominam si to jako dnes: jak jsi sedel na sedacce v tramvaji, zubozena to vyzabla postava, dvere tramvaje se zaviraji a vagon mizi vpravo smer Karlovo namesti. :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Bylo to U Zaludu, takze ne Pha1. :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jé, U Žaludů, tam sme chodili na střední. Dokud tam teda spolužák nezeblil protější zeď, pak už sme tam nesměli. Tak sme chodili do hospody U Jarouše. Dnes teda U Parašutistů.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ERRTU: a ja se chtel zeptat, esli to bylo u zpevcu nebo u zaludu, ale rikal sem si to je blbost, u zaludu uz je pha2:D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PETER_PAN: tak za prve to nebylo na jednicce, ale nekde pod karlakem, myslim ze u zaludu.
    za druhe jsi me pak zkusil srovnat do pouzitelnejsiho stavu nejakyma hranolkama na narodce, coz ti nevyslo.
    za treti mam matnou vzpominku ze jsi se mnou dojel domu, oprel me o dvere pavlace, zazvonil a utek! ale jelikoz je opravdu matna a mlzna tak to necham bejt...
    a za ctvrte bych rad uvedl, ze se nic z toho nikdy nestalo a je to slovo proti slovu! :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: Pockej, pockej, jeste jsi zapomnel jak jsme se zlili v te hospode na Praze 1 a ja te pak posadil na tramvaj a ty jsi nejak dojel domu a tvoje mama ti pak se mnou zakazala kamaradit.
    To byla take jeste zakladka, ne? U me urcite, protoze ta hospa na Praze 1 byla od 7. tridy moje "kmenova" hospoda :-D
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: to je dobře protože za našich časů bych se tam bál jen sáhnout na příbor :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: ted tam maj dobrou svickovou :))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    wow
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    ERRTU: tyvole, tuhle větu jen čtu a navaluje se mi (už 13 let abstinuju).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam