• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Ja se nikdy pořádně nevožrala.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: :)) a do toho klubu jsem chodil 14 dni
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: To je ale pekna rada, 8 - 10 - 12
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Přiznám se, že i v tomhle počasí musím spát pod teplou peřinou.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ACKO: ve 12 letech na softballovym turnaji v HK, asi 8 desitek pri hrani tzv Bolivie v nejaky tamejsi hospode
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ACKO: jako takhle, prvni zarez ma asi prateta karlicka ktera me v sesti letech vzala na dva tydny na chalupu s kamaradkou (tudiz dve vetche osmdesatilete starenky a fakan. to leto se narodila moje segra takze jsem ho travil cele v exilu at se nemotam).

pamatuju si to jako dnes. v po pulnoci jsem se vzbudil... a mel jsem pocit ze se hybe zed a strop! nakonec jsem to nevydrzel a vzbudil pratetu ze se bojim a jestli nemuze rozsvitit.
    rozsvitila ze si ukazeme, ze neni ceho se bat.

spatrili jsme snad tri metry dlouhy a dvacet cisel siroky pruh migrujicich mravencu faraonu oknem z venku pres obyvako-kuchyn oknem do spajzu.
    nasledovala dovuhodinova promorovaci akce kdy tetky behaly se sprejema proti mravencum, morily co mohly a ja hubil kostetem stastlivce kteri unikly chemicke zkaze.
    ve tri rano jsme sedeli v pachnouci sednici, tu a tam se na zemi krouti hynouci zastupce blanokridlych, nejvetsi hruza zazehnana.

tetky se rozhodly ze se uklidnime pred spanim sklenkou vina, mladej si taky zaslouzi, bojoval statecne.
    nalily tri trojdecky.
    nez nam to vsem seplo tak jsem ji do sebe zahnul na tri loky.
    za deset minut jsem spal jak dudek a faraoni mohli migrovat skrz moje nosni dutiny a nevedel bych nic.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ACKO: Ve 12 na společném táboře se západními němci. Dostali jsme pár piv a krabičku Golden America od jejich führera a pak jsme blili jak Amina :))) pivo jsem pak nemoh tak do 20 let :))
    ACKO
    ACKO --- ---
    BACCARA: výchova boomerů, no ;-)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    ACKO: Tak tohle kradly sestřenice na oslavě babičky a nalívaly mi taky do panáčka. Směla jsem jen lízat :-) netrumfnu tě :-) vidím to tak na 6 roků. Kdoví, kde začala má láska k meruňkám.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ACKO: Tak tohle neznám a ty to jedeš od čtyř let :)))
    ACKO
    ACKO --- ---
    SALVATOR: schválně jsem se koukla, ten produkt vyrábějí dodnes, jen v jiném balení, dobře si ho pamatuju, vzpomínky nevybledly https://eshop.rjelinek.cz/merunkovy-liker-24/?gad_source=1&gad_campaignid=17182263814&gbraid=0AAAAADgRZ1z0swfw89F_cQGopAr4AGunn
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: A jestli mně někdy nějaký strýček ožral, tak se o tom doma nemluví...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    No já asi až v těch 16ti.. ale fotek s pivem mám od mala dost, prý mi strašně chutnalo a já s radostí na rodinných oslavách (páč jsem tam většinou byla jediný dítě a nudila se) točila pivo, takže jsem byla od mala přímo u zdroje. A mám fotku s pradědou, jak mu sedím asi v půl roce na klíně(asi moje první rodinná sešlost), on má před sebou tuplák a já na to koukám zamilovaně, jak na flašku od mléka...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ACKO: Tak tohle trumfnout, to nebude prdel. Já asi až někdy ve 12-13, když sem na chalupě potajmu chodil upíjet rum a griotku.
    ACKO
    ACKO --- ---
    Kdy jste se nejdříve ožrali? Já ve čtyřech nebo pěti letech likérem Jelínek na návštěvě u babiččiny sestry, babička tam dostala na přivítání panáka a když se na mě nekoukaly, tak jsem si samostatně několikrát taky nalila. Pak mě babička vezla autobusem domů totálně vožralou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ERVIN: To záleží jakej byl rok, kromě toho v 15 už jsme teda byli většinou na střední…
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    OMG. A já co se vožral a poblil z rumu na soustředění se zuškovou kapelou "až" v patnácti mam dodneška výčitky, jak brzo se mi to povedlo... jako kdo naleje sedmákovi?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ERRTU: Jo, hranolky na narodce si pamatuju. Ale pak jsem te posadil na tramvaj a sam jel domu jinak.
    Vzpominam si to jako dnes: jak jsi sedel na sedacce v tramvaji, zubozena to vyzabla postava, dvere tramvaje se zaviraji a vagon mizi vpravo smer Karlovo namesti. :D
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Bylo to U Zaludu, takze ne Pha1. :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jé, U Žaludů, tam sme chodili na střední. Dokud tam teda spolužák nezeblil protější zeď, pak už sme tam nesměli. Tak sme chodili do hospody U Jarouše. Dnes teda U Parašutistů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam