• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SALVATOR: normálně prodávaj, standardně kupuju v kauflandu
    BAAL
    BAAL --- ---
    SPIKE411: nedávno jsem projížděl SRN a vzal jsem si basu nealko pšeničného paulanera za euro kus v akci v kauflandu a to je velké letní potěšení. Tady stojí 50 a to už se mi za to nechce obvykle dávat, když vedle je birrel za 20:)

RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    SPIKE411:
    kde se da sehnat ten chill 0?
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já se přiznám, že se mi každý rok přiživí moje averze k letní dovolené v Chorvatsku, když se na mě valí zprávy, kdo všechno z představitelů naší politiky a veřejného života tam jezdí. Na tohle místo fakt nikdy nechci.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BAAL: Jen kdyby to ty plantážníci prodávali ve skle :/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ale tenhle Bakalář je taky dobrej, určitě jím nepohrdnu.
    A teda přiznám se, že mi dost chutnala i nealko CBD ale od Zichovce. :)
    Drink And Chill Ø » non-alcoholic CBD pale ale » Pivovar ZICHOVEC
    https://pivovarzichovec.cz/produkt/drink-and-chill-o/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BAAL: Za mě top točenej Clock Krystus. :) Mám štěstí, že mám podnik, kde to čepujou, hned naproti, a další za rohem. :)
    Ta slovenská pale ale ve Skô taky ušla.
    Začal jsem dopisovat podniky do https://sobeer.cz/, překvapivě to asi funguje, nějaké už se tam objevily. :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ACKO: V pohode ;o)
    ACKO
    ACKO --- ---
    OVERWATCH: Ty to furt ještě řešíš? Od včera? Hele neprožívej se tak, prospěje to tvý kvalitě života. Prostě přijmi, že nemáme rádi AI obrázky a ještě víc AI videa a nech to být.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Jinak z českých nealko piv je imho top strop bakalář, pak modrej birrel. A jsem mega zvedavej na to až budvar ukáže to jejich nové, protože nedávno někdo z managementu říkal, že koupili osmozu a budou dělat nealko z opravdového piva.

NEI
    NEI --- ---
    SPIKE411: Tak očividně jen v tom mém vesmíru.
    Aha! :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BAAL: Tvl, normální brainfart, myslím new, píšu north. 🤦‍♂️
    BAAL
    BAAL --- ---
    SPIKE411: když už jsme v tom, tak New england, protože humr je víc než fish and chips:))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NEI:
    Jo a nealko ipě se říká NEIPA! :)

In what universe?

NEIPA je samozřejmě North England(-style) Indian Pale Ale. Podobná Hazy IPA, měla by být trochu plnější a alkoholičtější.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    co jsem prestal chlastat, leju misto plzne pri praci tohle:

NEI
    NEI --- ---
    Nejvíc mi chutná tahle nealko IPA.
    Jo a nealko ipě se říká NEIPA! :)
    (Ano, vím o tom že obrázek je otočený:)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Cela ta anabaze s plakatkem AI mne trochu pripomina tenhle obrazek ;o)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: Vidíš a principál našeho cirkusu kpt. Čapka mě jen významně pokáral, ale když jsme cca za měsíc po cestě z útulku (knajpa kam se chodilo ve Kbelích chlastat) přitáhli rozcestník Miškovice, Vinoř, Kbely a šoupli mu ho do jeho záhonu růžiček co měl pod okny, za to už byly beziny pro všechny kdo byly přítomni a bez vyšetřování :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    INSEQUI: Za plukovníka Jána Vlčka bys byl za úsvitu popraven. To bylo hrozný hovado :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já se teda také přiznám, poprvé jsem se opil v sadu co byl u nás za bytovkama, šli jsme tam hned po škole, kámoš zařídil piva do petek a krabicák, bylo nám 14 a jediný co si pamatuju bylo že Vaněk se svalil pod strom, nablil si do kapuci a usnul.

Ale nejvíc ostudná záležitost se mi stala když jsem už sloužil ve Kbelích a o jedné vycházce byla tour po Pražských lepších knajpách která končila v Luxoru (tehdy to ještě nebylo knihkupectví, ale huličský doupě a hospoda), já se tak zrušil, že jsem po cestě zpátky na myšárnu poblil nějakého chlapa v metru, já stál nebo spíše pospával pověšený na té tyči nad sedadlama a on seděl a četl si noviny, když to z nenadání přišlo dostal přímej zásah. Já pak musel zmizet a jít pěšky do Kbel z Českomoravské, spal jsem v zašívárně co jsme měli vybavenou matracemi ze starých bydel u zadního vjezdu na letiště. Druhý den jsem měl čtyřiadvacítku a bylo to neskutečný peklo.

Jo a děkuji za toto téma, člověk tu zavzpomíná na legendární hospody a putyky. Někdy si říkám že to, že jsem se dožil až do tohoto věku je malý zázrak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam