Já se teda také přiznám, poprvé jsem se opil v sadu co byl u nás za bytovkama, šli jsme tam hned po škole, kámoš zařídil piva do petek a krabicák, bylo nám 14 a jediný co si pamatuju bylo že Vaněk se svalil pod strom, nablil si do kapuci a usnul.
Ale nejvíc ostudná záležitost se mi stala když jsem už sloužil ve Kbelích a o jedné vycházce byla tour po Pražských lepších knajpách která končila v Luxoru (tehdy to ještě nebylo knihkupectví, ale huličský doupě a hospoda), já se tak zrušil, že jsem po cestě zpátky na myšárnu poblil nějakého chlapa v metru, já stál nebo spíše pospával pověšený na té tyči nad sedadlama a on seděl a četl si noviny, když to z nenadání přišlo dostal přímej zásah. Já pak musel zmizet a jít pěšky do Kbel z Českomoravské, spal jsem v zašívárně co jsme měli vybavenou matracemi ze starých bydel u zadního vjezdu na letiště. Druhý den jsem měl čtyřiadvacítku a bylo to neskutečný peklo.
Jo a děkuji za toto téma, člověk tu zavzpomíná na legendární hospody a putyky. Někdy si říkám že to, že jsem se dožil až do tohoto věku je malý zázrak.