• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MORTTUUS
    MORTTUUS --- ---
    HONZA09: Mě zase Ingeborg Žádná.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pokaždý mě pobaví jméno Margit Slimáková.
    FAT
    FAT --- ---
    Já z vyprávění strýce a babičky ve třech letech. Babička stáčela šípkové víno a strejc mi dal ochutnat. Prý jsem mlaskal, tak mi dal asi tři decové naběračky. Měl jsem ji prý hezkou, rozesmátou a brzo jsem usnul jako špalek. No a potom už co si pamatuju, tak asi v sedmičce vodkou na Silvestra u sousedů. Ale ani jsem si nebylinknul...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ERRTU: na me to pusobilo v interieru čistě - beru jidlo s sebou. Ale vecer se pry spolecnost vyrazne meni. Pivo maji porad za slusne ceny, tusim Plzen za 59,- (ale ono je tak vseobecne znamo, ze nejdrazsi plzen je v plzni)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Z těchhle velkohubejch úvah o tom kam půjdu na pivo se stalo to, že jsem si dal malou zmrzku na Synkáči v Mekáči a šel zas domu. Jako úplně akční to nebylo no.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SALVATOR: toho Bakaláře myslím, Birrel nevím kde, ale někde asi jo, obrázky k tomu jsou

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    RAGNAROK: Kupoval jsem si to v https://malypivo.cz/, ale posledně už to tam v lednici neměli. Nezaručuju, že to Zichovec ještě dělá.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SALVATOR: normálně prodávaj, standardně kupuju v kauflandu
    BAAL
    BAAL --- ---
    SPIKE411: nedávno jsem projížděl SRN a vzal jsem si basu nealko pšeničného paulanera za euro kus v akci v kauflandu a to je velké letní potěšení. Tady stojí 50 a to už se mi za to nechce obvykle dávat, když vedle je birrel za 20:)

RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    SPIKE411:
    kde se da sehnat ten chill 0?
    ACKO
    ACKO --- ---
    Já se přiznám, že se mi každý rok přiživí moje averze k letní dovolené v Chorvatsku, když se na mě valí zprávy, kdo všechno z představitelů naší politiky a veřejného života tam jezdí. Na tohle místo fakt nikdy nechci.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BAAL: Jen kdyby to ty plantážníci prodávali ve skle :/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ale tenhle Bakalář je taky dobrej, určitě jím nepohrdnu.
    A teda přiznám se, že mi dost chutnala i nealko CBD ale od Zichovce. :)
    Drink And Chill Ø » non-alcoholic CBD pale ale » Pivovar ZICHOVEC
    https://pivovarzichovec.cz/produkt/drink-and-chill-o/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BAAL: Za mě top točenej Clock Krystus. :) Mám štěstí, že mám podnik, kde to čepujou, hned naproti, a další za rohem. :)
    Ta slovenská pale ale ve Skô taky ušla.
    Začal jsem dopisovat podniky do https://sobeer.cz/, překvapivě to asi funguje, nějaké už se tam objevily. :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ACKO: V pohode ;o)
    ACKO
    ACKO --- ---
    OVERWATCH: Ty to furt ještě řešíš? Od včera? Hele neprožívej se tak, prospěje to tvý kvalitě života. Prostě přijmi, že nemáme rádi AI obrázky a ještě víc AI videa a nech to být.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Jinak z českých nealko piv je imho top strop bakalář, pak modrej birrel. A jsem mega zvedavej na to až budvar ukáže to jejich nové, protože nedávno někdo z managementu říkal, že koupili osmozu a budou dělat nealko z opravdového piva.

NEI
    NEI --- ---
    SPIKE411: Tak očividně jen v tom mém vesmíru.
    Aha! :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BAAL: Tvl, normální brainfart, myslím new, píšu north. 🤦‍♂️
    BAAL
    BAAL --- ---
    SPIKE411: když už jsme v tom, tak New england, protože humr je víc než fish and chips:))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NEI:
    Jo a nealko ipě se říká NEIPA! :)

In what universe?

NEIPA je samozřejmě North England(-style) Indian Pale Ale. Podobná Hazy IPA, měla by být trochu plnější a alkoholičtější.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam