• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se že bývám někdy taky v posteli už kolem 20 hodiny, takže nevím jestli se vybičuju někam dojít :))
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Až bude dneska zatmění slunce, budu už spát.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ACKO: Vlastně kecám, nudila jsem se dost na mateřský, protože jsem byla nedostatečně stimulovaná intelektuálními podněty :-)
    ACKO
    ACKO --- ---
    VERSONNENHEIT: Já jsem se v pubertě nudila hrozně, z nudy jsem přečetla Temno od A. Jiráska, když mi bylo 14. Nuda je známka zrání mozku. Od 17 jsem se už nenudila.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    VERSONNENHEIT: o nic nepřicházíš! prý se v dnešním světě nudí jen blbci... tak se taky snažím nebýt blbec. :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Přiznám se, že se mi dost líbí, jak to vede Insequi :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Miluju knihy, a je jedno jestli jsou to sci-fi, fantazy, literatura faktu, historie, beatnicí... Stejně tak odjakživa miluju filmy, od devadesátkového rychlodabingu po velkofilmy na domácím kině, rád chodím do kina a užívám si to, miluju seriály, strašně rád nedělám nic, jen koukám na seriál, čtu si, nebo se prostě jen natáhnu a poslouchám hudbu, gramofon, minidisky, CD... baví mě ten rituál, občas u toho pročítám nebo si prohlížím už stokrát viděné booklety. Ze sociálních sítí jsem na nyxu a na FB, tam jsem přestal skoro chodit když se z toho stalo doupě reklamy a krátkých videí (ty z duše nesnáším, přijde mi to na hovno a nezábavný), na instagramu jsem si účet založil a zkusil psát o letadlech, mám tam cca 10 příspěvků a přesně 0 lidí co to zajímá, tak jsem se na to vysral a nechodím tam. Tiktok? to je to Ruský? Nebo si to pletu s telegramem? Reel se jmenujou ty videa? musel bych si to vygooglit přesně. Takže jsem boomer co se strašně rád nudí a v očích mladé generace je nepochopitelný jak mohu ve svém volném čase když zrovna nejsem na výletě/kole/projížďce autem a pod. dělat úplný hovno a ještě z toho být nadšený a šťastný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Myslim, ze kdyz jsem se zakoukala do Marvelovek, tak jsem objevila cinnost, ktera me vytahne od vsedniho zivota do uplne jineho sveta a donutilo me to vlastne odpocivat. Do te doby jsem jela porad na 150%. Dneska uz vim, ze kdyz potrebuji vypnout, co si pustit a udrzi me to na gauci. Aktualne dceri ukazuji svet x-menů, takze opet mame slušnou serku ke koukani. V telce stejne prd davaj a vecer je to fajn vypínačka.
    Ale zase mi trva, nez me chyti neco, co je v nejakym hajpu a jedou to vsichni - viz GOT, Casa de papel, stanger things... apod. Vetsina me chyti az po tom, co to ma vetsina lidi zkouknute.
    Dodnes jsem nezvladla se zakoukat do Zaklinace, Lucifera a Stranger....
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    FIONOR: nemam zadne socky. nemam instagram, nemam fb, nemam twitter, tiktok jsem nikdy nepustil.
    mam jen nyx.
    protected by boomer-powers :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FIONOR: Nevím na co nebo na koho reaguješ, o rychlým obsahu nebyla řeč))
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    VERSONNENHEIT: Přiznám se, že ten druhý odstavec, chtěl jsem doplnit to samé.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že bych si moc přála vědět co to je se nudit. Nikdy jsem to nezažila, ani v dětství. Když já nic nedělám, můj mozek dělá...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Dost pomáhá omezit internet ve formě rychlého obsahu. Reels, TikTok, Instagram a podobně dost kurví dopaminový cyklus a dlouhodobě tříští soustředění. Menší digitální detox a záměrné chvíle nudy to pomáhají trochu narovnat.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Přiznám se, že já to mám poslední roky dost podobně. Seriály a filmy jsem sledovala spíš jako součást nějaké aktivity v páru. Jakmile jsem sama a aktuálně single, klidně nevidím film nebo seriál i několik měsíců a koukám jen na věci, které mě opravdu nějak zaujmou.

Dřív jsem to tak nemívala a hodně jsem četla a celkem dost i koukala na filmy a seriály. Jen poslední roky prostě nějak záměrně nemám potřebu konzumovat vymyšlené příběhy. Možná můj reálný život a všechno, co se v něm děje, můj mozek zaměstnává dostatečně a možná ani nemám kapacity plnit tam něco dalšího.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    STICKYGREEN: strašně moc mě lidi nesledující fikci zajímají. Je to pro mě jiný vesmír.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: jj Foglara Bukowskiho beatniky atd
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    STICKYGREEN: A četl jsi fikci?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jako mladej jsem četl fest, teď sosam informace z netu, furt něco čtu, ale knihy to nejsou.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    STICKYGREEN: A to jsem nedávno nemohla uvěřit, že někdo takový existuje… S knihami to máš stejně?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Jsem absolutní filmový analfabet. Na filmy jsem koukal naposled v devadesatkach. Nebaví mě koukat na něco, co si někdo vymyslel.
    Když se vedle bavíte o nějakých současných filmech nebo seriálech připadám si jak jantar. (dokumenty samozřejmě sjizdim);
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam