• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRK_R23: Píšu o všech médiích. Hele to bych ti asi nevysvětlil, ale díky za názor.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Nepatří to tam protože tebe to nezajímá? Nebo proč? Někdo tě nutí poslouchat zprávy na radiozurnalu? Třikrát mrkni, pokud musíš koukat na místní ligu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    FRK_R23: Za "zbytek populace" bych nemluvil, a jak to "mám já", je irelevantní. Jde o to, že to tam nepatří.
    Ale na to bys přišel sám.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JAMILLOS: Protože zbytek populace to poslouchá a žere? Nebo si fakt myslíš, že to mají všichni jako ty?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Hele, já mám sport rád, ale proč je součástí zpráv? Proč je i v rádiu v ani ne pětiminutovým bloku zpráv minuta věnována tomu, že Jablonec bude hrát s Hradcem Králové, včetně komentáře od nějakýho oficíra z klubu? Ono se toho ve světě děje málo?
    O ostatních médiích nemluvě. Jestli ony v tom nebudou nějaký prachy... Ale to určitě ne!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    // jako abych jim nekřivdila, obvykle jsou tak vytížení, že mi to nahrávají za poklusu někam na tramvaj nebo do práce, z práce... já to jako chápu, jen já zas nemám moc čas to poslouchat :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: doslova, jeho/její mínus 😅 ... Jsi laska, děkuji! 🫶
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: to já nemůžu udělat :D.
    řekněme, že s přáteli máme radikální upřímnost, tož já bych to sice mohla takhle na férovku udělat, ale oni by mne na férovku poslali do prdele :D)))
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRANTORINO: Souznim. A zároveň dotyčným píšu, že hlasovky bez poslechu mažu.
    NEI
    NEI --- ---
    MICHELLEDANIELS: Už mě fakt vytáčí tvůj mínuskář.
    I za takhle hezkej příspěvek?
    Chcípni.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Právě jsem po bytě rozsvítila podzimní svíčky.
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Dneska jsem misto prace (v praci) projela 14200 fotek v telefonu, abych z toho udelala vyber pro prababicku do alba, ktery dostane v sobotu ke 100. narozeninam. Mota se mi hlava, ale je to hotovy!
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Občas když jdu po ulici a u země letí holub, tak si představuju, že ho nakopnu tak elegantně, jak to dělá Starlord v úvodní scéně Strážců galaxie. 8)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PIKKMA: pokud muzu nejak pomoc, klidne i s noclehem, tak pisni 🫶
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    GRANTORINO: Naprosto ti rozumím. O to více mě překvapuje, že mezi mládeží je to dominantní způsob komunikace. Oni mají WhatsApp skupinu a v ní si nepíšou, ale posílají hlasové zprávy, takže pak večer sedí a poslouchají desítky několikavteřinových příspěvků, jako "hmm", "dobře" a podobně. Nechápu, absolutně nechápu. Večer se posypu hlínou, abych si zvykal.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ne že bych nebyla ráda, ale přiznám se, že ta včerejší noční bouřka zaskočila až tak, že jsem v půl jedné musela jít vymetat kanály, jinak bych měla vodu v kanclu.. ale asi by mi tato každoroční tradice, pobíhání polonahá po dvorku s koštětem, chyběla..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: Nevyžádané hlasovky považuji za druh manipulace až psychonásilí, zejména pokud chtějí rychlou reakci. Mluvčí pošle monolog, na který nemůžeš v průběhu hovoru nijak reagovat, reagovat na veškeré obsažené podněty jakoukoli formou je obtížné, nedá se moc vracet k začátku nebo podstatným informacím.
    Mám u toho sedět a dělat si výpisky?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nesnáším hlasové zprávy. Nesnáším je natolik, že mi trvá i několik dní, než si je pustím. Nesnáším je i od mých dobrých přátel. Ale bohužel mi je posílají. I moje profesorka uživatele mi je posílá. Nesnáším je. Nikdy je nenahrávám. Všichni mi je posílají a posledních dobou je to nejčastější typ komunikace od nich 🤦 a někdy to musím poslouchat hned, když je to důležité...si jsem taky boomer. Preferuji pokec u kafe.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KOPRETKA: tak to fakt netuším.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    VESTIGIA: neni nic jednodusiho...)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam