• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Takže sandály ke kalhotům jen s ponožkami? :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ACIDQA: někoho cestou domu podarujes.. a nebo když budeš moc ovíněna, tsk to stejně někde necháš..(⁠θ⁠‿⁠θ⁠)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    JAMILLOS: kalhoty a sandale... neee! Proc mi tyhle predstavy delas...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A ty vyrobky pak ale nechci domu, nemam ty kramy kam davat. :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    KOPRETKA: chodim na ruzny vyrabeci workshopy, keramiku, vysivam, delam ruzny vence apod.

Ale mam potiz, ze vsechno umim nejlip a nejhezci a urovni vedeni kurzu byvam zklamana. :)) Ale jestli udelas jen nejakej vyrabeci potlach, tak prijdu.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Z lidí v bundě a kraťasech zároveň jsem trochu nesvůj. Je to jako ty týpci nosící kalhoty a sandály... i když to je snad ještě horší. Černobílost nesnáším, ale vyberte si proboha jeden z těch směrů, ne? Tohle se prostě nějak příčí přírodě. Nebo snad logice.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: to máš dobrý, já jsem rychle prošla krizí středního věku a jsem v prdeli, teď už jen čekám, nevím na co... Takže vlastně teď už je to jedno tvl :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Vítám s otevřenou náručí krizi středního věku.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Cim dal tim vice se mi nechce, ale na zmenu se fakt necitim
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KOPRETKA: sama urcite nejsi
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Strašně ráda pořád něco tvořím a už několik let si hraji s představou, že bych dělala nějaké kurzy pro veřejnost. Ted momentálně bych strašně ráda různé podzimní a zimní dekorace, takový sezení dělání a povídání si, aby se člověk připravil na zimu. Akorát mám pocit, že jsem asi jediná ve vesmíru, kterou to baví..(
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    vlastne ani nevim, jak jsem prezil tenhle tyden..ale asi dobry..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TRISSIE: Dolly je jej krstna mama takze it is allowed.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BACCARA: myslím, že víc než to, že se po ní jmenuje letiště, ji těšilo, že miliony dětí jí říkají Book Lady :-)

(to, že královská garda hrála na její počest 9 to 5, fakt nebylo za to, že byla skvělá zpěvačka, takovejch bylo víc, ale Book Lady jen jedna)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    TRISSIE: Dolly už má letiště, kdo z vás to má :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Dolly bude vždycky Dolly, ale Jolene mám nejradši ve verzi The Backyard Sessions z roku 2012 od Miley Cyrus (jen tuhle jedinou verzi, když jí bylo dvacet a měla hlas jak čistý stříbro, ne ty pozdější koncertní verze)

Miley Cyrus - The Backyard Sessions - "Jolene"
    https://www.youtube.com/watch?v=wOwblaKmyVw
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: trosku :((
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ANTICLOVEK: cítíš se zneužitý, že to píšeš sem? :)))
    ACKO
    ACKO --- ---
    se přiznám, že jsem si začala kontrolovat kvalitu neznámých e shopů a zboží v nich přes chatgpt a vycházejí mi z toho užitečný věci, jsem ráda, že mě to napadlo
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    přiznávám se, že jsem byl jen jednou v životě u kadeřníka. ano doslova jen jednou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam