• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    Miluju kožený oblečení... samozřejmě jedině z pravé kůže.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    uz nezvladam sledovat jakykoliv projev donadla. citim se u toho jako kdyz koukam na homolkovy, je mi za nej tak neskutecne trapne a stydno, ze jsem soucasti stejneho zivocisneho druhu, ze se mi z toho dela regulerne fyzicky spatne.
    PIKACZU007
    PIKACZU007 --- ---
    Scheinherr je ultimátní kokot
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Volební plakáty mě serou, ale Scheinherr má na něm roztomilé koťátko! :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nedokážu se na sebe přestat zlobit. Že jsem normální a nehraju s lidma žádný ty jejich zkurvený hry. Hodně cenná životní lekce, ale příjemný to teda neni.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ADELHAIDA: Takhle jsme v mládí vymysleli plán jak ukrást metro. Musíme jen rychle kopat tunel a pokládat koleje a nikdo nás nedohoní!

Byl to zábavný večer.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Dostavila se chut nekomu moc ublizit. Jak ja nerada resim veci po e-mailu, ale par jsem uz vyresila, jdu na dalsi... kruci, kruci, jak ja tohle nemam rada
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Mně se dneska zdálo, že moje děti ukradly parní lokomotivu. Nejdřív mi to nevadilo, říkala jsem si, že s ní nikam neujedou, protože mašinka musí po kolejích. Ale voni nějak přišly na způsopb, jak pokládat koleje hrozně rychle pod zemí. Zdálo se mi to proto, že v sobotu se konala nedaleko od naší chalupy přehlídka parních lokomotiv. Měla jsem hrozný nutkání o tom někam napsat, ale přiznávám, že mi to přišlo blbý. Teď už mi to blbý nepřijde :-D
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Tak díky že mi to konečně dovolíš. :-)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: užij si své mrzeníčko :)
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: To že to nijak nemám šanci ovlivnit a musím to přijmout jako fakt ještě přece neznamená že mě to nemůže mrzet. ;P
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    NEI: asi si taky nevšim. nestihl to
    dalas sem už asi milion fotek svých koz, tak je asi přirozené, že se lidem o nich zdá
    akorát nevím, co bys měla dělat, aby se lidem v noci zdálo o tvé osobnosti
    NEI
    NEI --- ---
    Jinak ve věži mi +- "straší" konstantně, ale to už je přece nějakej ten pátek veřejně známý fakt a každý s tím v interakci se mnou může počítat. :-)
    NEI
    NEI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Mně na tom nejvíc vadí to že neustále zmiňuje jen moje prsa a ne mě jako osobnost. Je to takový pro mě spíš smutný.
    Ale asi bych místo neodepisování měla napsat že mi to vadí, to je asi fakt a ještě mě to vůbec nenapadlo.

Jinak nahé fotky mám už pár dní všude po nyxu smazané, ale to sis asi ještě nevšimla.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    a brzo bude uplnek..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: mondays..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    to taky
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nemuzu si pomoc, ale objektifikace a objektivizace jsou dve naprosto odlisny veci:p
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    tady je dnes celá léčebna :)))
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: evidentne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam