• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RIMSAK: jo, je otekla! Prosla jsem si ted nejaky fotky a na jare mela jeste kotniky.
    CNV
    CNV --- ---
    MART1NKA: Dělají se protézy, ale to by bylo poznat, protože by jí museli ten nos vytisknout celej (dovnitř nic nestrčíš, už nemá dostatek kůže, kterým by se to zakrylo).
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Je to opravdu silikon, sama to řekla. V zadku nemá implantáty, ale volný silikon (opět její slova - nicméně existují doktoři, kteří jsou ochotní to udělat), a momentálně podstupuje nějaké zákroky na jeho odstranění z nohou.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    To na ten nos neexistujú nejaké 3D tiskárna implantáty, ktoré by im ho zrekonštruovali? To je strašný pohľad.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    SARAJ: mě ty končetiny i přes oplácanost přijdou napuchlé. Možná je to jen můj dojem.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    RIMSAK: a nemuze byt proste jen oplacana? Ani jako chlap to nebyl zadnej atlet a pochybuju, ze mezi operacema nejak cvici a urco ji nejaky hormony..
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Mňa najviac fascinujú chlapi ako tento, čo kreslí Kardashianovým rovnaké masky na tvár:

https://www.instagram.com/p/CC4FEfDpS_q/?igshid=130zoosirf5i5

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    RIMSAK: To mi pripomína tento film https://www.imdb.com/title/tt0104070/
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    MADIETTA: instant mouthbreathing. instant sexy
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Jessica Alves on Instagram: “She is back in #italy #jessicaalves”
    https://www.instagram.com/p/CH6p8Ppp6nE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
    V tomto videu je vidět jak velice opatrně umísťuje své hýždě na křeslo aby jí neodpadly.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    Jessica absolvovala i nějaké odstranění žeber a bůhví co ještě. Má oteklé i ruce. Asi má někde přiškrcené lymfatické cévy. Já tiše čekám kdy se začne rozpadat.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV:
    podle mne zustane ten silikon v obalu, takze jako muze se pohnout, ale aby zpusobil embolii.. bych spis rekla, ze ne.
    Nema ty nohy otekly z jinejch duvodu? Nejak si nedokazu predstavit, jak by to probehlo.. prdlej obal silikonu je dost masiv pruser, to se uplne nefotis v lodickach.
    CNV
    CNV --- ---
    Jessica aktuálně. Nos už je ztracenej, ale teď má nově problémy s nohama. Nechala si aplikovat silikonové injekce do hýždí a ten silikon prosakuje a "teče" dolů do nohou - proto jsou tak oteklé.
    Může silikon způsobit embolii nebo něco takovýho?

TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MONROE: no hele....je to samozřejmě Tvoje věc, ale imho bys udělala líp, kdybys investovala čas a peníze do terapie, která Ti srovná vztah k sobě samý, než do operace, protože chceš mít jinej tvar očí, než máš.....

já to dokážu ještě pochopit u vyloženě hrozně velkýho/orlího/bambulatýho nosu, hrozně vytahanýho poprsí či břicha, extrémně odstávajících uší....ale doprdele na co potřebuješ foxy eyes, když je Tvůj obličej naprosto v pořádku? to fakt není zdravý uvažování.

je to Tvoje tělo, ale myslím, že terapie by pro Tebe měla rozhodně větší a trvalejší přínos ma vyřešila by i krátký nohy a větší zadek, protože věř mi, foxy eyes Tě fakt nespasí....abys pak nelitovala.....just sayin ;)
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    Jak jsem mohla tento klub neznat?! Moje guilty pleasure :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CNV: pripomina Lil Kim a ma z nosu taky peknou paseku
    CNV
    CNV --- ---
    To už je skoro pillow face.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KK je lepsi a lepsi!

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Obličej se mění celej život... eh.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam