• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Catherine Zeta-Jones v seriálu Prodigal Son. Musím říct, že jsem ji zprvu vůbec nepoznala a uvědomila jsem si to jen proto, že byla v titulkách.

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    TANKIE_: taky o sobě nedávno prohlásila, že je nebinární a její ex byl vlastně pedofilní. prostě následuje trendy no
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Ze by prichazel trend opacneho charakteru? Jeste se zbavit tech micu a zatleskam.
    Courtney Stodden se změnila k nepoznání! Z umělé děvy přirozenou kráskou | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/688855/exmanzelka-hvezdy-51-zelene-mile-courtney-stoddenova-27-zmena-k-nepoznani-z-umele-devy-prirozenou-kraskou.html
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zatimco kourtney (135cm) se dala dohromady s bubenikem blink182
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Davno v rozvodovem rizeni, kanye west realitu opustil uz pred lety
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VON_GILOTINE: no pockej, ta hlavni je jeste stale vdana za hlavniho magora, ne? Kandidat na prezidenta, modniho navrhare, rapera.. jak se ten magor jmenuje?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Khloe nezachrani nic. Chudak, sestry aspon nak pohledny, na ni zbyl jen mentalne retardovanej raper co stejne utek. Ale vlastne je tam ten jrjich bratr co ho radši schovali pryc pote co za leta jediny s cim zvladl prijit byly "vtipny" ponozky
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Jedno pred a po Khloe Kardashian
    Fotka leakla a musela byť okamžite stiahnutá

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GRANTORINO: Ja bych do toho sla hned.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ja si tu k tomu odložím jedno video, ktoré mi youtube ponúkol, pretože som sa koukala na kliniku, čo postovala Saraj.

The Deadliest Trend on TikTok Yet | An analysis
    https://youtu.be/oPKyYAP633k

A končím :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    KAIAFOX: moje diskuze to neni, ale vis jak.. etika, je to nutne, etc.. ja se proste jako spravna hyena chechtam nad zmatlanejma oblicejikama a nafouklejma prdelema:D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Omlouvám se za OT.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    eee, nechcete debatu presunout jinam, myslim, ze Monroe tohle resila uz na vicero mistech...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Tak záleží, jestli je to jenom volná kůže - to se řeší abdominoplastikou, kdy ti odeberou nadbytečnou plochu kůže, nebo je to vyplněný tukem - to je fakt lepší naplánovat trénink, stravu, hlídat makra a mít trpělivost - v tvym věku je dost velká šance, že se ta kůže stáhne sama, pokud je to plynulý proces. Chápu, že jsme tady v plastic auditku, ale ty rychlý řešení nejsou vždycky ty nejlepší.
    MONROE
    MONROE --- ---
    KAIAFOX: Hmmm, previs uplne nevicvicim. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MONROE: Radši si ho pořiď cvičenim.. tohle fakt neni pěkný.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MART1NKA: cela stredni a jizni amerika je posedla plastikama a velkozadkama. Kim to odtamtud importovala. Vede samo brazilie kde ma plastiku 99proc nechudych
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MART1NKA: U tohohle si vždycky říkám, jak jsme si v devadesátých letech hromadně pořizovaly poruchu příjmu potravy, abychom se takovýchhle zadků zbavily. Kdybych byla jen dvacet let počkala a nehysterčila s dietami, nemusela jsem být dneska obézní a mohla jsem lámat srdce mladým zajíčkům.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: tak ja bych to klido dala i ted:D poprve v zivote mam vic cm v pase nez pres prdel a prsa a je to teda.. mno:D
    Se tesim na dalsi masiv trend po tomhle, nejake napady?
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: O tomhle jsme kdysi s holkama snily: vzít tuk z míst, kde ho nechceme, a přesunout ho tam, kde je málo. Akorát teď nevím, jestli to nebylo lepší, když to nešlo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam