• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVLife in plastic
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    CNV: má na Instagramu ještě krásnou fotku v těchto nádherných šatech, zdůrazňující asi deseticentimetrovou mezeru mezi silikony, ale ta fotka se nechce dát z toho Instagramu stáhnout..... je to prostě tak krásná žena, že už to víc nejde.......
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ta macata ručička mmm

ale to voko je nejvesti psycho
    CNV
    CNV --- ---
    Když máš obličej vytuněný pro fotografování en face a natočíš se z profilu...

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    followers se neptaj, followers lajkujou a ponoukaj k vetsim. a složenky se platěj. odhaduju. představit neumim
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: nadhera, to chces!
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Hrozí spíš ztráta prokrvení než prasknutí. Občas se stane, že někomu zčerná a upadne bradavka...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: !! Vypada jako tesne pred prasknutim, mne by zajimalo, jak dlouho trva, nez se zregeneruje kuze a vazy po vyndani.
    CNV
    CNV --- ---
    Au.

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Lulu;)

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    SARAJ: Duběnky, zanícený Duběnky. Ten nos má taky takovej zflikovanej.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CNV: vetsina tehle slecen z te bimbo stranky vypada desive, combo anorexie a obrich bouli na hrudi.. sileny.
    CNV
    CNV --- ---
    SARAJ: Ona hodně extrémně photoshopuje. Má poruchu příjmu potravy, spoustu plastik a ještě edituje - příkladná dysmorfie, řekla bych.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    A hlava.. au!

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tahle je fakt jak z hororu, ty zebra?!

SARAJ
    SARAJ --- ---
    Nehtiky include:)

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SELIX: Jo, idiot za tvrzeni, ze rousky nicemu nejsou, a idiot za dwbilni kecy.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Tve, jdete s tim plkani jinam, damy cekaji!

SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    SELIX: jj, roušky jsou nahovno. Ber respirátor.
    SELIX
    SELIX --- ---
    jestli jsem ale někomu šlápl na kuří oko, upřímně se omlouvám, to cílem nebylo... já sem prostě proti plastikám obecně, tak mi udělalo radost, že si to (snad) rozmyslela... tolik k dovysvětlení.
    SELIX
    SELIX --- ---
    proč idiot? jen jsem ji pochválil, že už neuvažuje o nějaký plastice (další level je brát se takovou jaká je) a současně si rejpnul do roušek, který jsou úplně nahovno, ale všichni je z tuposti nosej, takže pokud by měla pocit, že jí její nos nesluší, může ho nenápadně maskovat rouškou (kterou nosí skoro všichni, takže to nikomu nepřijde divný)

takže gratulace plus pokus o zlehčení situace = jsem idiot? pěkně děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam