ja to mam tak, ze uz roky nemam tv, nesleduju zadny zpravy, zadny online deniky...
vyjimecne, kdyz je nejaky tema, sleduju jen to. ma to trochu nevyhodu v tom, ze sem dost omezila i veci, co me driv docela zajimaly.
Zjistila jsem, ze digitalni prokrastinaci provozuju predevsim, kdyz se "nudim", ale pritom treba nemam chut cist, nebo delat neco uzitecnyho. ala v praci bezi prace sama, potrebuje jen obcasnej zasah, tzn. nechci si cist knizku, abych se nezacetla, takze brouzdani po zajmovych skupinach na nyxu je neco mezi relaxem a vzdelavanim, na fb sleduju jen notifikace z moji turisticke skupiny + skupina kamaradem co nas deli cas a prostor. Udrzela jsem si dve zajmova fora.
mobil mam starou hloupou nokii a smartphone kvuli mapam a netu ani nenosim v kapse, ale v batohu, ale treba na vylete nebo pri posezeni s prateli nemam vubec potrebu telefon nejak kontrolovat, nebo neco cist... ale pak na mapy, pocasi, jizdni rady se to hodi.
ono je snadny se na navsteve podivat na smartponu kolik je hodin a uz si cist email, protoze notifikace... kdyz je smartphone nad botnikem v bunde protoze nokia s hodinama je v kapse, tak je to v klidku a nesvadi to.
ale takovy ty prostoje jako cekam na zastavce, jedu dlouho ve vlaku a uz nemam naladu na mp3/cteni, tak si projdu zajmovy veci - ale uz sem se taky Xkrat pristihla, ze dojdou ty zajmovy a z appky nyxi si pustim web a koukam na celkovy posledni, nebo na fb zdi zaroluju... ze su takova nejaka tekava a refreshuju furt dokola, jestli nahodou, abych zahnala nudu..