E2E4: Ne, ja si nemyslim, ze tomu prikladas nejaky vedomy vyznam. Ani ja tomu neprikladal vedomej vyznam, kdyz pominu, co mi tu podsouval. Ja to nebral vazne jeste dalsi dva mesice (ty zpravy o padech lidi jsou z ledna).
Pro me to byla pseudoafera az do vyhlaseni nouzoveho stavu, kdyz jsem pak taky zacal sledovat ty udaje o poctu "nakazenych" a menil svuj pohled, protoze to podani poctu umrti znelo znepokojive. A musim rict ted zpetne, ze PR, jak uz reklo mnoho i ceskych lekaru, to melo skvelou.
Nejakym zaberum odpadavajicich lidi na ulici jsem nevenoval pozornost, ale zpetne si to pamatuju, ze se tohle chvili resilo zpocatku. Co uz si pak nemusis uvedomit, jak te takovehle titulky novin podvedome v te chvili ovlivni, ze v te Cine fakt asi musi resit neco silenyho, kdyz i lidi padaj na ulici. Ja pripoustim, ze to u me roli hrat mohlo. Nebudu si hrat na nekoho, kdo se vznasi nedotknutelny nad vsema manipulacema. Kazdopadne si pamatuju, ze se to resilo. A vidis. MINERWA je ochotna z tech padajici lidi delat paniku i dnes. V debate o tom, ze je to nonsense kachna :)
Proste tohle za me ovlivnilo vic lidi, nez si myslis. Podobne jako jine vetsi nebo mensi afery - kawasakiho nemoc, "covidove prsty", nebo dnes popularni trvale nasledky COVIDu na srdce a/nebo plice. Nevidim v tom nutne nejaky komplot - proste media jako vzdy bavi negativni zpravodajstvi.