TRISSIE: s s příbuznými nebo přáteli bych přerušila kontakt pouze v jediném případě - kdyby aktivně volili a propagovali myšlenky komunistů nebo xenofobních rasistů (spd, trikolora). To je pro mě něco, co bych nedokázala sama v sobě zpracovat, neboť jsou to postojové a názorové směry tak strašně moc vzdálené tomu jak to mám já, že by pro mě byl fakt velký problém s těmito lidmi nějak rozumně komunikovat.
To, že někteří z mých přátel nesedí v dnešní době poslušně doma na prdeli a nenosí "hadr na xichtě" pro mě není důvod s nimi do budoucna přerušit kontakt, i když já sama doma na té prdeli sedím a ten hadr nosím (a ne, nedělám to proto, že bych si myslela, že tahle vláda to zvládne a ví, proč to nařizuje, dělám to z čistě sobeckých důvodů, protože nechci riskovat, že někde něco chytnu a ohrozím svoje rodiče než budou naočkovaní). Ano, mám kamarádku, se kterou se kvůli tomu vždycky chytneme, x krát jsem jí řekla, že covid fakt není sranda a nasrala se na ní, když prohlašovala něco o chřipečce ač ví, že u nás ten průběh nebyl zrovna sranda, ale je to moje kámoška 30 let a zůstane jí i nadále.