• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: ty jsi asi debil, třetí fáze je, že už jsme rizika vyloučili, přečti si alespoň definice fází klinické studie. nebo teda aspoň nežvaň pitomosti. já to kvůli tobě udělal, zabralo mi to 2 minuty života a kupodivu od té chvíle nemusím kecat pičoviny.
    jste marní, kluci. předvádíte se jako idioti, neschopní použít internet, a myslíte si, jak jste na všechno přišli :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Tak hlavně jsme si vyjasnili, že tohle: ale začali jsme tou jednoduchou věcí, že to, co se zde prezentuje jako vakcína je zatím experimentální vakcína, u které čekáme na výsledky 3. fáze testování = neznáme riziko. prostě není pravdivé tvrzení.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4: ale začali jsme tou jednoduchou věcí, že to, co se zde prezentuje jako vakcína je zatím experimentální vakcína, u které čekáme na výsledky 3. fáze testování = neznáme riziko.

    Ano, abychom si vyjasnili tento drobný ale podstatný fakt jsme museli klávesnice zmáčknout mnohem víc než 3x. A stačilo napsat : ano.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OMNIHASH: a jeste navic s temito dezolaty dokazou lidi zabit cely den diskusi..... to je jako problem internetu, ze lidi diskutuji i o zcela naprosto zrejmych hovnech
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HARDCABB: jo, tahle dichotomie, kdy ti lumen s vážnou tváří na třech řádkách nejdřív vyzve k přečtění opusu typu kompletní dokumentace EMA ke CureVacu, načež ti o řádek níž hrdě oznámí, že svý světonázory čerpá z náhodnýho youtube kanálu typu TruthBoutLizardPeople, přičemž nezvládnul ani dokoukat a interpretovat to návodný pětiminutový video, kde dva úplněš stejný lumeni pět minut halucinujou z hladu bez jakýhokoliv vztahu ke zbytku reality, je naprosto fascinující.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    musim se naferovku priznat ze to, ze takovych dezolatu jako jsou nasi tri mistni experti je v populaci zastoupeno vyrazny procento, me naplnuje hlubokou skepsi ohledne toho, ze se nekam jako spolecnost posunujeme

    - ta absolutni neochvejna arogance v tom, ze my jsme ty hloupy/ustraseny/zfanatizovany ovce a oni jsou vlci, kteri prokoukli
    - ani atom prostoru na to, ze by se jednou za mesic zamysleli nad svyma nazorama a provedli nejakou vnitrni sebereflexi
    - naprostej ignor jakychkoliv dat ze serioznich a hodnovernych zdroju
    - naopak absolutni slepa vira v cokoliv alternativniho/ruskyho, co je idealne natoceny ve studiu nebo tam mluvi nejakej pseudo autoritativni retard typu Pekova s osmi titulama

    a co je nejhorsi, u techdle lidi naprosto neexistuje moznost diskuze - neexistuje slusne se zeptat na naprosto jednoduchou otazku a ocekavat primou odpoved. jakmile by odpoved byla neprijemna nebo nezapadala do jejich narativu, proste ji vytesni: neexistuje, nikdy nebyla vyrcena, nebudou na ni reagovat. jako nabozenskej fanatik, casto vlastne vubec nevi co rika, jen papouskuje nesmysly a pri dotazu na obsah nemyslu to jenom trumfne dalsim nesmyslem.

    to, ze socialni site a fake news weby tvori tudle hromadu zombies a nenavratne polarizujou a otupujou velkou cast populace, nas bude stat jednoho dne vsechno.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    MAR_TINA: že ho mám blokleho :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SPAMST: takže tvůj problém je, že neumíš kliknout na odkaz anebo přečíst text? To jsme tak nějak tušili.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: vic radku vic adidas, vedecky overeno, ze do 280 znaku se debilita nevejde
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    MAR_TINA: co se píše o borelke niečo je a funguje?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    E2E4: dík. Budu první ve frontě.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MAR_TINA:

    What Happened to the Lyme Disease Vaccine? | Time
    https://time.com/6073576/lyme-disease-vaccine/

    Z novych vakcin je nejdal Pfizer/Valneva, 3. faze klinickych zkousek uz brzy. Takze 2023 nebo 2024 si budes moct dat "experimentalni" vakcinu. :) Viz [E2E4 @ viry | epidemie | pandemie | bakterie | prvoci | SARS-CoV-2/COVID-19]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    E2E4: máš víc info o té borelioze?
    Moc bych to očkování chtěla a tak se asi chci víc naštvat nebo co.
    2x borelioza, jednou z toho s následky. A můžu ji, jako každý, chytit ještě 8x.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    VYHULENY_UFO: jj profesionálna deformácia už som zvyklí že treba vysvetľovať hodně krát než to (subjek) začne chápať prípadne použiť aj v inej situácii :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: zadny ad hominem argumenty nepouzivam. naopak "znalec kterym se prezentujes" a chtit po mne na zaklade toho neco je dost ad hominem.. Jako by to byla moje chyba ze ti prijdu jako znalec, a zaroven mam povinnost te opravovat ?

    Ale diky za lichotku, rad to udelam:

    "Deti bez koncetin 5 let po ockovani" je totiz trosku radio Jerevan:

    - nebylo to po 5 letech ale hned po narozeni
    - nebylo to ockovani, ale prasky proti nevolnosti
    - bylo to pred 65 lety. Od te doby se schvalovani pouziti leku v tehotenstvi ridi mnohem prisnejsimi pravidly.

    Zadne dlouhodobe negativni ucinky ockovani na ktere by se prislo az po letech mi nejsou znamy.

    Jedine je tu pripad Dengvaxia, u ktere je, stejne jako u nemoci proti ktere chrani, horsi prubeh pri prodelani predchozi/jine varianty. Ovsem to nejsou dlouhodobe ucinky, ale okamzite po nakaze jinou variantou. U covidu se neco takoveho neprojevuje ani po ockovani, ani po prodelani predchozi varianty.

    Pak je tu velmi smutny pripad ockovani proti borelioze, ktere vyborne fungovalo, ovsem nastoupili na nej antivax pravnici, ze to ma nezadouci ucinky, negativni publicita, pokles prodeju, stazeni z trhu, expirace registrace.. No a pak se ukazalo, ze to co tvrdili ti pravnici nebyla pravda. A kvuli tomu dodnes nemame vakcinu proti borelioze. :(
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SPAMST: ja jsem si vsimnul, jak jsi zaslepeny. [facepalm emotikon]
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    VYHULENY_UFO: asi sa to snažia vysvetliť keď propagandu zaslepený nedokážu chápať ani 1+1=2 v desiatkovej sústave.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    JONY: trafená hus ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    proc vzdycky dezinformacni dezolati pisou romany o nicem?
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4: takže jsme se pomalu, velmi pomalu a oklikou dostali k tomu, že tzv vakcína není normálně schválená vakcína, nýbrž stále experimentální, schválená podmínečně/dočasně v nouzi a že v současné chvíli probíhá 3. fáze klinických testů, jejichž výsledky by měly být v roce 2023.

    Vidím tvůj zápal pro věc, nehledám za tím nic méně, než starost o bližní a zdržuji se konfrontací nebo adhominem argumentům. Když ale dojde na fakta, pak je to prostě ano nebo ne. A v tomto případě ...

    ...mi tady neustále podsouváš/te, jak je to úžasné a bezpečné, miliardy očkovaných, že už je to otestované dost atd ... tak si odpověz: pokud to tak je a vše je prokazatelně bezpečné a růžové, proč se dělá ta 3.fáze a sběr dat, proč se to rovnou neschválí, když je to všechno už dopředu jasné? No protože není ...

    Jako znalec, kterým se zde prezntuješ, určitě vysypeš z rukávu tu očkovací kauzičku včetně názvu připravku, kdy zjistili s odstupem asi 5let, že se rodí děti bez končetin. A to neměli nic tak převratného jako je mRNA. Od toho máme princip předběžné opatrnosti.
    **nic víc, nic míň, experimentální
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam