E2E4: momentíček. Už sis jistě všiml, že jsem odmítl rozebírat 5 témat najednou. Rozebírám jediné téma a to je : riziko dlouhodobých vedlejších účinků zcela nové, převratné, nikdy předtím neschálené a ani nikdy předtím neaplikované mRNA vakcíny, nejsou známy. A po celou dobu tu vzpodstatě hovoříme o Comirnaty, která je ve většině procesů nejdále, ačkoli jsme to explicitně nezmínili.
A defacto tím jediným argumentem, který mám k dispozici je, že to prostě nebylo testováno, protože to ani nemohlo být testováno, když je to tak nové. Není tu nikdo, kdo by dostal dávku před delší dobou. Co je na tom k nepochopení? Následně dostávám nalinkovaný článek, že se nemám bát, protože se to ještě nikdy nestalo.To myslíš vážně?
Řeším jednu věc, jakmile si vyjasníme postoje k tomuhle, můžeme rozebírat další jedno téma.
**a taky mě nyx naučil se bavit s jedním id, takže ostatní pokřikovači a druhá a třetí id počkají. Výjimkou budiž SPIKE411 a jeho vysoce odborný text, kde se obavy vylučují namísto vědeckými metodami větou : "věřte mi"