• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    Současná pandemie si s velkou pravděpodobností vynutí změnu priorit a fungování celé společnosti. Pojďme to pojmout jako příležitost, jak začít dělat věci lépe.
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SPAMST: Ani jedni (podobný fenomén jsem vážně nezaznamenal mimo jednotek případů nijak nevybočující z klasického "měl vrozenou vadu srdce" odpadávání sportovců), ale obecně spíš samozřejmě ti po prodělaném covidu. To, že leckdy trvá měsíce nebo i roky vrátit se do formy po covidu, když má někdo smůlu se ví a je to dobře zmapováno.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    CAIDEL: a preto odpadavaju na ihriskách očkovaný športovci alebo neočakávaný? :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SPAMST: Ano. Všechno následky prodělaných covidů.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: pardon, ne nátlak ale motivace, tak se tomu říkalo.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: a co jsem řekl špatně? Možná malé upřesnění, mnohé se nechaly ještě vydírat. O to větší důvod se tomu postavit a jít místo opichu radši demonstrovat a tento protizákonný nátlak řešit s právníky. Tak, teď by to mělo být přesné. Jinak trošku zavzpomínejme na dezinformace z doby minulé: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/senat-ockovani-blatny-sputnik-v.A210318_140725_domaci_kop
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: prozrad m, proc se s tebou nekdo bavi slusne?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: nehádám se protože nevím. Spíš jen ta životnosti odpovídá zářivkám. Třeba DZSky mají nezřídka takovou životnost.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: Ovce jdou předně postávat před očkovací centra. Beztak to chytnou dřív nebo později ale postávat tam jdou, protože to řekli v televizi. Rozumní změní životní styl či dbají na prevenci.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: Tak jasný. V případě CoVidiocie posloužily dobře ovce, to byl slušnej vzorek a chodily dobrovolně :-D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SPAMST: a byla by ta zpráva někde k vidění?
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: to jsou ale hodny penize od hodne farmalobby, aby ta zla farmalobby nevydelala mnohem vic zlych penez.

    PSYTRANCE007: promin, ale dostal ses do body, kdy placas kraviny jako jsi sasek.
    studie se spatnou metodikou a etikou nema ve vede co delat, protoze jeji vysledky jsou cinknuty. to je ale u berana zrovna v pohode. u pfizeru, kterej ma vsechny testovaci faze za sebou a zadne kontroverze kolem, jsou ale vysledky spatne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Ne, fakt nemáme v obýváku zářivkové trubice. Ani jinde, teda.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: každopádně je to teda podle tebe stejný, lidí podplaceny farmafirmama tlačí něco co nefunguje?

    rozdíl tu je, že u vakcín jsou na to desítky solidních studií od vědců z celého světa, bez vztahu k výrobcům vakcín, recenzované v nejlepších odborných časopisech a účinnost je vidět z dat všude na světě..

    u isoprinosine to tvrdí jen Beran, přímo placený výrobcem, na základě své vlastní nekvalitní studie, kterou zveřejnil jen (polo)pedatorsky časopis. argument proto, že i tak beran má pravdu, je, že je chudáček Beran úplně utlačovaný. poté co ho celý covid byla plná média.

    A ovce jdou za Beranem..
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: Tak v nějakým farmalobby byl zaháčkovanej snad každěj z těch, co něco propagovali, to není žádná novinka. Projel jsem to v rychlosti. Mám tu ještě práci ale: "a tak by mělo včasné podání léku výrazně pomoci v nastartování obrany" čili to, na co poukazoval Beran.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: tak ted uz to vis. Proste to dela pro prachy od farmalobyy!!!!

    (a to jsou jen ty co priznal, v te studii co mu zverejnil jen predatorsky casopis MDPI nepise nic, deklaruje ze nema zadny konflikt zajmu, ale studii zaplatil vyrobce Isoprinosine).

    Největší informační zdroj pro lékaře - proLékaře.cz | proLékaře.cz
    https://www.prolekare.cz/covid-19/inosin-pranobex-a-jeho-moznosti-v-prevenci-a-v-lecbe-akutni-respiracni-virove-infekce-vcetne-covid-19-odpovedi-na-dotazy-zdravotnickych-pracovniku-121679

    "Prohlášení o střetu zájmů:

    Autor sdělení v minulosti pobíral od společnosti Ewopharma honoráře za přednášky o vztahu účinné látky inosine pranobex a léčby akutní virové respirační infekce, přednesené v roce 2017 v Litvě a Lotyšsku, a o imunitních reakcích účinné látky inosine pranobex a papilomavirové infekce, přednesené v roce 2019 v Rakousku.

    Autor se v roce 2015 podílel na klinické studii zaměřené na léčbu akutní respirační virové infekce pomocí účinné látky inosine pranobex. Studie byla financovaná společností Ewopharma a prováděná na území ČR a SR společností PPD."
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: předpokládám že jde spíš o klasický zářivkový trubice než o LED moduly.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Tak budiž ti přáno. Bydlíme v bytě 20 let a za tu dobu se měnilo asi pět žárovek, celkem jich tu je kolem deseti.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: vynechal protože o tom nic nevím. To mas stejný jako Bureš byl zaháčkovanej v testovacích centrech, Prymula mel firmy na ochranný pomůcky atd. Taky on zdůrazňoval, ze se má podávat včas a ne až potom, co ti doktor řekne přes telefon seďte doma, pijte čaj a vyčkejte, co to udělá. Virová nalož se mela začít snižovat okamžitě. Pak sám zdůrazňoval že už nemusí pomáhat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam