• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Ne, fakt nemáme v obýváku zářivkové trubice. Ani jinde, teda.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: každopádně je to teda podle tebe stejný, lidí podplaceny farmafirmama tlačí něco co nefunguje?

    rozdíl tu je, že u vakcín jsou na to desítky solidních studií od vědců z celého světa, bez vztahu k výrobcům vakcín, recenzované v nejlepších odborných časopisech a účinnost je vidět z dat všude na světě..

    u isoprinosine to tvrdí jen Beran, přímo placený výrobcem, na základě své vlastní nekvalitní studie, kterou zveřejnil jen (polo)pedatorsky časopis. argument proto, že i tak beran má pravdu, je, že je chudáček Beran úplně utlačovaný. poté co ho celý covid byla plná média.

    A ovce jdou za Beranem..
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: Tak v nějakým farmalobby byl zaháčkovanej snad každěj z těch, co něco propagovali, to není žádná novinka. Projel jsem to v rychlosti. Mám tu ještě práci ale: "a tak by mělo včasné podání léku výrazně pomoci v nastartování obrany" čili to, na co poukazoval Beran.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: tak ted uz to vis. Proste to dela pro prachy od farmalobyy!!!!

    (a to jsou jen ty co priznal, v te studii co mu zverejnil jen predatorsky casopis MDPI nepise nic, deklaruje ze nema zadny konflikt zajmu, ale studii zaplatil vyrobce Isoprinosine).

    Největší informační zdroj pro lékaře - proLékaře.cz | proLékaře.cz
    https://www.prolekare.cz/covid-19/inosin-pranobex-a-jeho-moznosti-v-prevenci-a-v-lecbe-akutni-respiracni-virove-infekce-vcetne-covid-19-odpovedi-na-dotazy-zdravotnickych-pracovniku-121679

    "Prohlášení o střetu zájmů:

    Autor sdělení v minulosti pobíral od společnosti Ewopharma honoráře za přednášky o vztahu účinné látky inosine pranobex a léčby akutní virové respirační infekce, přednesené v roce 2017 v Litvě a Lotyšsku, a o imunitních reakcích účinné látky inosine pranobex a papilomavirové infekce, přednesené v roce 2019 v Rakousku.

    Autor se v roce 2015 podílel na klinické studii zaměřené na léčbu akutní respirační virové infekce pomocí účinné látky inosine pranobex. Studie byla financovaná společností Ewopharma a prováděná na území ČR a SR společností PPD."
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: předpokládám že jde spíš o klasický zářivkový trubice než o LED moduly.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Tak budiž ti přáno. Bydlíme v bytě 20 let a za tu dobu se měnilo asi pět žárovek, celkem jich tu je kolem deseti.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: vynechal protože o tom nic nevím. To mas stejný jako Bureš byl zaháčkovanej v testovacích centrech, Prymula mel firmy na ochranný pomůcky atd. Taky on zdůrazňoval, ze se má podávat včas a ne až potom, co ti doktor řekne přes telefon seďte doma, pijte čaj a vyčkejte, co to udělá. Virová nalož se mela začít snižovat okamžitě. Pak sám zdůrazňoval že už nemusí pomáhat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: nejak jsi vynechal ze Beran je placen vyrobcem toho leku? TO SE NAM MEDIA 007 SNAZI ZATAJIT !!!

    Problemy te jeho studie byly metodologicky - nebyla prospektivni, randomizovana s dostatecnou kontrolni skupinou.

    Pokud bys tomu nerozumel, tak jednoduse receno vybral si sam ty ktery ten zazracny lek dostavali a pak neumreli a na zaklade toho tvrdi jak dobre to funguje..

    Isoprinosine není zázračným lékem proti covid-19. Jeho českou studii provází vážná odborná i etická pochybení - Zdravotnický deník
    https://www.zdravotnickydenik.cz/2021/01/isoprinosine-zrejme-neni-zazracny-lek-proti-covid-19-jeho-ceskou-studii-provazi-vazna-eticka-pochybeni/
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    FINSON: tak to gratuluji. Já si při výměně na každou píšu datum a zatím mám rekord 3,5 roku.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    E2E4: jo, proto se pokoutně předepisoval lékaři, tahal se pokoutně z Polska z lékáren a lidi, co ho brali se z toho dostali. Jasně, že když se předávkuješ tak škodí všechno. To by mělo dojít i ovcím, co by nejradši každý tři měsíce šly na opich. U Berana se točili na tom, že studii dělal na malým vzorku lidí a že medicínsky toto nelze ale na tom malém vzorku byly výsledky dobré. To je celé. Toho obézního taxikáře na začátku celé covidiocie taky vyléčii antivirotiky a to byl vzor pro všechny ovce. Na něm každá ukazovala jak hrozná nemoc to je. Že měl ale taxikář dva metráky, sotva funěl když šel a vyléčili ho antivirotiky, které se později nehodily do krámu se jaksi zapomnělo.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    TAPINA: svítím.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    OMNIHASH: jasně že jsou takové případy. Ono taky dost záleží na druhu předřadníku. Žárovky s jednoduchým kondenzátorovým odcházej častým zapínámím díky proudovým nárazům ale naopak kde je modul buzený zdrojem konstantního proudu tam to nevadí. Ale i tak po čase klesá svítivost. Mě tady čtyři roky svítí moduly od Samsungu. Ze čtyř ledek jsou už dvě KO a další dvě mají poloviční svit oproti novým. V katalogu se dočteš že min. 50 000 hodin v pohodě.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    SPAMST: každej, kdo má všech pět pohromadě na to nešel. Z kámošů, co mám mezi lékaři je očkovanej akorát bratranec a on byl první, kdo na začátku před touhle experimentální šmakuládou začal varovat. V té době mě to tak nějak ani nezajímalo, to jsem neměl kolem sebe ještě žádný negativní dopad. Začal jsem hledat informace a zkušenosti lidí až po kolapsu tchána.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BIZMO: jinak očkování během epidemie se dělá fakt úplně normálně

    tady jsem náhodou narazil na očkování domorodců, který senzacechtivé novinář prezentoval jako snahu o eugeniku, šlo o to že výzkumníci když přijeli na kmenové území za epidemie dělali lege artis emergency care, tj očkovali je. proti spalničkám.

    Science - Ethics - Power, Turner-Sponsel statement regarding their memo
    http://websites.umich.edu/~idpah/SEP/sepmdrpt.html

    jak může někdo věřit něčemu, co je tak snadné ověřit, jen proto, že to řekla nějaká mediální celebrita, jejíž jedinou kvalifikaci je bílý plast a schopnost se nezakoktat když dostane otázku?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SPAMST: už je :)

    ale demence vedení who a jejich reakce na pandemii nemá nic společného s tím které věci jak fungují..

    nebo snad máš z těch troubu pocit že vědí něco co my ne?
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    PSYTRANCE007: jj ale to nie je len taký dokturek :)
    Takže celkom pobavilo ze šéf organizácie co to presadzuje nie je očkovaný.

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Tedros_Adhanom_Ghebreyesus
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: Tobě nevydrží žárovky 10 let? Co s nima děláš?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PSYTRANCE007: A ta kámoška s tou rakovinou není takhle náhodou očkovaná na tetanus?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PSYTRANCE007: jinak teda Beran byl v mediich furt. a bohuzel se dost lidi jeho nesmysly ridilo, vcetne lekaru (rodice kamaradky misto monoklonalnich protilatek dostali isoprinosine)..

    chudacek lyncovanej, kterej prisel na neco na co na celem svete nikdo neprisel, a vubec nevadi, ze je placnej vyrobcem isoprinosinu..
    FINSON
    FINSON --- ---
    PSYTRANCE007: Moje LEDky si v normálním provozu v domácnosti kroutí osmý rok, když tak se za dva a půl roku připomeň, když máš tak rád anekdotické statistiky ze svého okolí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam