• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: To, že nějak funguje první měsíc či dva po podání nelze považovat za funkční vakcínu. To pak bude pomalu jak s pervitinem, budeš muset shánět další dávky abys moh fungovat (v tomto případě neonemocněl a díky zdevastované imunitě tě to nesejmulo). To opravdu nepovažuji za nějakou výhru.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Já miluji 97 procent vědců. :-)
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Já jen uvedu, že nejsem na pozici vůbec nefunguje. Ona/ony funguje/fungují určitě prvních pár měsíců. Nyní je otázka proti jaké variantě, ale proti těm před omikronem určitě. A pak je otázka jaké vedlejší má. Proto mi přijde rozumný doporučit vakcínu nebo booster 60+.
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    WANTON: jj
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: to je stejná idiocie jako zákazy olova.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    Jinak přesně, co jsem psal už několikrát. Jednou vedou ovce, jindy neočkovaní, proto odvolávání se na statistiky je zbytečnost. Jedno je ale jistý, tahle genetická šmakuláda v nejlepším případě jenpm nefunguje. V horším devastuje zdraví. Proto poměr riziko/přínos hovoří jasně pro to vysrat se na opich.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: I když tady bude spíš to, že přeci jenom i mezi ovcema občas zavládne zdravej rozum a nepodroběj svého potomka genovým experimentům tak je zde napíchnutých málo a poměry to pak zkresluje.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Pro mě je novinka 0-17. To byla vždycky nejmíň riziková skupina.No možná na ně dosedá devastace imunity způsobená protizákonnými opatřeními estébákovy vlády. Není normální aby dítě ve školním věku mělu 3/4 dne přicpaný dýchací cesty v období, kdy má být co nejvíc v kolektivu a jeho imunita se má co nejvíc setkávat se škodlivinama.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Zase jsem se četl do Crichtona a to je perla za perlou. Možná jste slyšeli o DDT, strašně jedovatém karcinogenním pesticidu, který se celosvětově zakázal, protože aktivisti a ekologové na něj sváděli všechny možné katastrofy od vymírání druhů, po smrtelné nebezpečí pro lidi.

    Výsledkem jeho zákazu je, že ročně zemře na malárii 2 miliony lidí, dohromady přes 50 milionů, protože DDT tuto nemoc prakticky vymýtilo.

    A dnes se ukazuje, že DDT je asi stejně jedovaté jako Aspyrin. Není karcinogenní. Nevyhubilo vzácné ptáky...

    50 milionů lidí ale stál zákaz život.

    Cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly.

    How Poisonous is DDT? | American Council on Science and Health
    https://www.acsh.org/news/2016/02/11/how-poisonous-is-ddt
    WANTON
    WANTON --- ---
    Proč očkovat lidi pod 50?

    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    K COVID-datům na četné žádosti uvádím úmrtí. Zdroj https://covdata.cz/cesko.php, minulých 270 dnů, členění očko/neočko (prodělání zohledněno není). Recentně: 65% zemřelých je očko, při zohlednění velikosti skupin (6,8mil vs.3,8mil) se úmrtnost moc neliší, i průměrný věk je podobný.

    WANTON
    WANTON --- ---
    SPAMST: Dáni?
    SPAMST
    SPAMST --- ---
    Asi tak

    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PSYTRANCE007: *vic rizik spojenych s ockovanim nez s nemoci
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    jinak nový postřeh z covid zápisků:
    Jedna z věcí, která mi hodně vadí, je, že se nedostatečně sledují vedlejší účinky očkování. Měly by se hlásit. Jenže
    1) Pravděpodobně se nehlásí všechny vedlejší účinky => podhodnocení vedlejších účinků.
    2) Pravděpodobně se hlásí i příhody, které s očkováním nesouvisí => nadhodnocení vedlejších účinků.
    Bohužel nevíme, jestli převažuje efekt 1 či efekt 2, takže z tohoto sledování nic moc kloudného odvodit nejde.
    Čemu ale nerozumím je, proč se u dětí, kde covid škodí málo, nedělají detailní prospektivní studie vedlejších účinků tohoto masového očkování. Tohle považuji za obrovské celosvětové selhání institucí a odborníků.
    V Thajsku prospektivní studii očkování u dětí udělali a výsledky jsou níže. Jedná se o preprint, tak nejistota ohledně výsledků tu je. Na obrázku jsou nálezy po očkování.
    “Všichni účastníci byli před podáním druhé dávky vakcíny zdraví a bez jakýchkoli abnormálních příznaků. Většina účastníků (257/301, 85,38 %) neměla žádné jiné onemocnění.”
    “Abstrakt
    Tato studie se zaměřuje na kardiovaskulární účinky, zejména na příhody myokarditidy a perikarditidy, po injekci vakcíny BNT162b2 mRNA COVID-19 u thajských adolescentů. Tato prospektivní kohortová studie zahrnovala studenty dvou škol ve věku 13-18 let, kteří obdrželi druhou dávku vakcíny BNT162b2 mRNA COVID-19. Údaje zahrnující demografické údaje, symptomy, životní funkce, EKG, echokardiografii a srdeční enzymy byly shromažďovány na začátku, 3. den, 7. den a (nepovinně) 14. den pomocí formulářů pro záznam případu. 314 účastníků jsme zařadili do studie; z nich 13 účastníků bylo ztraceno pro následné sledování, takže pro analýzu zůstalo 301 účastníků. Nejčastějšími kardiovaskulárními účinky byly tachykardie (7,64 %), dušnost (6,64 %), palpitace (4,32 %), bolest na hrudi (4,32 %) a hypertenze (3,99 %). Sedm účastníků (2,33 %) vykazovalo alespoň jeden zvýšený srdeční biomarker nebo pozitivní laboratorní hodnocení. Kardiovaskulární účinky byly zjištěny u 29,24 % pacientů, od tachykardie, palpitace a myoperikarditidy. U jednoho pacienta byla po očkování potvrzena myoperikarditida. U dvou pacientů bylo podezření na perikarditidu a u čtyř pacientů bylo podezření na subklinickou myokarditidu. Závěr: Kardiovaskulární účinky u dospívajících po očkování vakcínou BNT162b2 mRNA COVID-19 zahrnovaly tachykardii, palpitace a myokarditidu. Klinický obraz myoperikarditidy po očkování byl obvykle mírný, přičemž všechny případy se plně zotavily do 14 dnů. Proto by adolescenti, kteří dostávají mRNA vakcíny, měli být sledováni z hlediska nežádoucích účinků.”
    Cardiovascular Effects of the BNT162b2 mRNA COVID-19 Vaccine in Adolescents[v1] | Preprints
    https://www.preprints.org/manuscript/202208.0151/v1
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Přesně tak, taky jsem se ptal bratrance, kdo se jim hlavně válí na pokojích a říkal věkové skupiny všechny ale všichni silně obézní. Proto nepochopím ovce, co na tohle cpou zdravý děti nebo na to lezou, když jim nic není a naopak vítají zákazy sportování a volného pohybu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Jo jinak, tezky prubehy u omikronu jsou VYHRADNE dnes obezni s bmi nad 35 a nad 60 let veku. Zbytek populace se nema ceho bat.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: U nas to probehlo jako lehka chripka na Vanoce 2020. Pak uz jen jako nachlazeni. Ja uz celkem 3x. Muj primar uz 4x. Holt budeme mit misto nachlazeni v lete covid a misto rymy a chripky v zime taky covid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam