• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: mno pokud pan Syn bude chtít patřit do stejný kohorty budižkničemů, tak prosím :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PALEONTOLOG: to řešíš v tomhle auditku, kam popiraci píšou silné emocionální příspěvky plné věci, které nejsou schopni doložit, ani reagovat na argumenty, která jejich nedoložená nebo nedoložitelné tvrzení vyvracejí?

    viz moje pyrrhovo vítězství nad nedoložením jasné špatné matematiky v oblasti účinnosti očkování proti hospitalizaci..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jenže to je formát kripla, co bude do očí tvrdit přesný opak reality, takže viz včelařství. žádné rady, ale pan Syn bude tvrdit. no tvrdit může co chce, jde mi o to demosntrovat, že je to ulhanej kokot.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    vidim, ze wanton linkuje obrazek, ktery koluje po kanalech dezinformacnich dezolatu. problem je, ze nikdo z nich nebude nejspis vubec cist prilezony komentar.


    Summary of Guidance for Minimizing the Impact of COVID-19 on Individual Persons, Communities, and Health Care Systems — United States, August 2022 | MMWR
    https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/71/wr/mm7133e1.htm?s_cid=mm7133e1_w

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: nešťourej do toho, když někdo něco tvrdí, má to umět doložit. nebo to netvrdit, no big deal.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PALEONTOLOG: pamatuju jak beran v roce 2021 říkal, že stačí očkovat 10 tis lidí a bude po covidu.. :)

    ale ověřovat něci pravdomluvnost je jednak nemožné a druhák úplně marné, v čem to pomůže ověřit, že doktoři z jeho plicni kliniky si doopravdy myslí nesmysly?

    jinak všichni jsou hlavně lidí, třeba manžel moji sestřenice byl taky vlastníkem plicní ambulance.. uchlastal se k smrti. tak proč by jeho názor na cokoliv mel byt relevantní, jen proto, že je plicní lékař?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: já docela dobře věřím tomu, že to někdo někdy řekl, zvlášť v česku. to ale není merito věci. tím je aktuálně pravdomluvnost pana Syna, to bych si rád vyřešil v co nejkratší době a on sám mi nijak nepomohl. na slušnou otázku existuje slušná odpověď i kdyby byla zamítavá. takže show pics or didnt happen :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PALEONTOLOG: hele já myslím že od primáře plicní kliniky je racionální odrazovat od očkování lidí pod 50, bude mít víc pacientů a business pokvete :)

    ale jinak je to smutné, u nas je dost oddělená klinická praxe od výzkumu. a celoživotní vzdělávání doktoru zjevně nestačí na správné vyhodnocení situace, i přes komory, doporučení mezinárodních organizací apod.

    na druhou stanu, oni jsou vidět nejvíc ti co křičí, něco jako 90% doktoru je očkovaných..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: na otíázku jsme odpověď nedostal, takže sorry jako
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: ja vim no. Klasicti koronaci.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: hledej. Mas to za domaci ukol. I kdybych chtel tak to hledat nebudu, jsem na cundru. Ale ja ani nechci:) A jmena tam snad ani nejsou. Je to jejich mesicni vystup.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WANTON: bohatě stačí dokládat svoje tvrzení a nesrat si do huby :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Doporučuji na ty dva voly nereagovat. Čím více se s hovnem mažeš... Všimni si, že rozporují i nesporná tvrzení.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYTRANCE007: jmena lidi (primar etc.), o kterych pan Syn tvrdi, ze nedoporucujou ockovani pod 50, jimiz se zaklina a haji? ale nakonec da prdel na hrnec a dela, ze se nic nestalo? tohle pokrytectvi umis precist taky, ne :)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    PALEONTOLOG: je to primo na strankach suklu v tech jejich mesicnich reportech.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    WANTON: tak kde mas jmeno toho odbornjka, co by pod 50 let neockoval? nejak jsi zamrznul, potichu obesel lokal, a ted hulakas picoviny z druhyho rohu mistnosti :)))
    WANTON
    WANTON --- ---
    PSYTRANCE007: Ja vim, jakou jsme meli uspesnost s nabizenim ockovani proti chripce. To ockovani prokazatelne snizuje riziko tezkeho prubehu a umrti. ;-)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    WANTON: Tohle si často říkám, že ovce mají nějakou chronickou potřebu cpát do sebe nějaký sajrajty. Sranda je, když se člověk nějaký zeptá, když je tenhle kašlík taková hrozba tak jestli taky dbá na prevenci. Přestala kouřit, otužuje se, dbá na pohyb (na čerstvém vzduchu bez přicpaných dýchacích cest samozřejmě), žere vitamíny, chodí běhat atd. Až na velmi světlé výjimky odpoví, že ne. Ale vakcína ji zachrání. V tom má jasno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam